Bu Blogda Ara

sayfalar

29 Haziran 2012 Cuma

Lağobo ve kılozet tıkanıklığı


WC & Banyo & Mutfak Tıkanıklığı

Banyo, wc, mutfak tıkanıklıklarında Avrupa makinelerimiz ile her türlü problemlere karşılık kırmadan zarar vermeden özel olarak çalışmalar yapmaktayız.



Genel tavsiyeler

 Tıkanıklıklar, genellikle yağ, çay, saç vb. atıkların lavabo altındaki boruya bağlı haznede birikmesi ile oluşur. Atık borularını ve bu hazneleri düzenli biçimde temizlerken,bizi arayarak sorunlarınızı halledebiliriz..

 Atık birikme haznesi, lavabo veya evyenin hemen altındaki tesisat borusuna bağlıdır. Bu haznenin içinde, kanalizasyon tesisatından gelen kokuları tutmak için bir miktar su bulunur. Ama, burada atıklar birikebilir ve tesisatın tıkanmasına neden olur.

 Eğer evde birden fazla lavabo ve evye tıkalı ise, tıkanıklık ya ana tesisat borusunda ya da kanalizasyon dış bağlantı noktasında olabilir. Böyle bir durum, ancak bir tesisatçı tarafından giderilebilir. Bu durumda bize başvurun.

Yapılması Gerekenler





Banyo, lavabo veya evyedeki tıkanıklığı açmak için:


 Lavabodaki taşma deliğinin üzerine bir bezi gergin biçimde tutun
 Pompayı lavabo deliğinin hemen üzerine yerleştirin ve aşağı yukarı hareket ettirerek pompalayın. Genellikle bu işlem, tıkanıklığı açar .
 Tıkanıklığı açtıktan sonra, lavabo altındaki atık birikme haznesini söküp içini temizleyin

Tuvaletteki tıkanıklığı açmak için:

 Klozet hala doluysa, , içindeki fazla suyu boşaltın.
 Bir fırça veya pompa ile klozetin tabanına doğru baskı yapın
 Pompa ile aşağı ve yukarı 5 kez ittirin. Bu hareket, tıkanıklığı açabilir
 Sifonu çekin ve tıkanıklığın giderilip giderilmediğini kontrol edin. Eğer birkaç kez yaptığınız halde tıkanıklık sürüyorsa, bizi arayın.
TEL:0535 642 04 71....

27 Haziran 2012 Çarşamba

Askeri lojmanlarda tünel çalışması



Ankara anıt tepe de 4.50 derinlikte   yapılan  resimde görüldügü gibi 300 lük

korge boru ile yapılan tünel çalışmalarımız .. 1.sınıf malzemelerle yaptığımız
tünel çalışmaları..yapyığımız tesisatlar tamamen usulüne uygun olarak yapılmaktadır..
yapılan işler ŞAHİNLER KANAL tarafından 10yıl garantili yapılır..
Mevcut zemini kırmadan tahrip etmeden tamamen güvenli olan tünel sistemi 
ile yapılmaktadır ..  yaılan işler arasında eski kanal borularının pvc ile
yenilenmesi tıkalı hatların açılması ve banyo, mutfak giderlerinin yağlanma sonucu 
tıkanan tesisatın açılması ve yenilenmesi.. Garantili bir şekilde yapılmaktadır ..
TEL: 0535 642 04 71...

26 Haziran 2012 Salı

kırıkkale de 12 m derinlikte tünel çalışması



   Aklınızdaki tamirci imajını unutun! Artık, bugüne kadar tamircilerle yaşamış olduğunuz tüm sıkıntıları tamamen geride bırakacak, eviniz ve iş yerinizin tüm tamir ve tadilat ihtiyaçlarını tek bir firma ile profesyonel düzeyde çözebileceksiniz. Artık eğitimli, güvenilir, müşteri memnuniyetini en ön planda tutan, zamanında gelen, işinin ehli, güvenlik soruşturması yapılmış, yapılacak işi istediğiniz gibi yaptığı gibi, fahiş fiyatlar da talep etmeyen, fiyat politikası belirli, aradığınız zaman ulaşabileceğiniz, üniformalı ve üstü başı temiz, işini temiz ve tertipli yapan, iş yaparken evinizi batırmayan, evinizin işini yarım bırakıp başka müşterilere gitmeyen, şikayetlerinizle ilgilenen ve büyük önem veren tamirciler var.  şahinler kanal tamirciliğin kurallarını yeniden yazarak TAMİRCİLİK İŞİNİN İMAJINI TAMAMEN DEĞİŞTİRİYOR!

  kanal işleri   , , bakım,  benzeri işleriniz için bizi çağırabilirsiniz .Biz bütün bu işler için tecrübeli ustaları sizin için işe aldık ve eğittik. 

 

telefon no:0535 642 04 71          

şahinler kanal 25 yıllık iş deneyimi.                                                  

kanal işleri kullandığımız makinalar


şahinler kanal  işleri müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur

RIDGID K-60 Kanal Açma Makinesi ,150 mm (6") borular için dizayn edilmişti
K-60 çok kullanışlı bir makine olup, evlerdeki tüm boruları temizlemeye uygundur.Lavabolar, tesisat boruları, küvet giderleri, küçük kök tıkanıklıkları, kanalizasyon boruları,...

8-10-16 ve 22mm spiraller ile kullanabilirsiniz.

• 230 V çift yönlü indüksiyon motor.
• 700W Motor spirali 520 d/dak ile döndürür.
• Hızlı hareketli spiral kavraması.
• 4 farklı spiral boyutu ile kullanılabilir: 8, 10 mm ve 16, 22 mm ekli spiraller ile.
• Sadece 2 cıvata sökerek kavrama ve kayışla tahrik ünitelerine ulaşılabilir.
• Basit ayar düğmesi 16 mm ve 22 mm spiraller döndürmeyi sağlar.
• Taşıma sapı maksimum dengeyi sağlamak için ortalanmıştır.
  • eer

25 Haziran 2012 Pazartesi

alo kanal arıza

şahinler kanal sizlere daha iyi hizmet sunmak için yapılan tesisatlara ve yapılan işlere şahinler kanal                       tarafından10 yıl garanti kapsamına alınması.. firmamızın 25 yıllık iş deneyimi kendimiz tarafından yapılmaktadır . yapılan işlerin birinci sınıf malzemelerle      yapılmaktadır .yapılan işler arasında klozet tıkanıkları banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları bina içi ve dışı kanal giderlerinin yenilenmesi mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanmalarında mevcut zemini kırmadan Avrupa makinalarla şahinler kanal tarafından garantili bir şekilde yapılmaktadır.                        HİZMET NO: 0535 642 04 71....

13 Haziran 2012 Çarşamba

anıt tepe askeri lojmanlar kanal çalışması


şahinler kanal sizlere daha iyi hizmet sunmak için yapılan tesisatlara ve yapılan işlere şahinler kanal         tarafın dan 10 yıl garanti kapsamına alınması.. firmamızın 25 yıllık iş deneyimi kendimiz tarafından yapılmaktadır . yapılan işlerin birinci sınıf malzemelerle      yapılmaktadır .yapılan işler arasında klozet tıkanıkları banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları bina içi ve dışı kanal giderlerinin yenilenmesi mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanmalarında mevcut zemini kırmadan Avrupa makinelerle şahinler kanal tarafından garantili bir şekilde yapılmaktadır.                        HİZMET NO : 0535 642 04 71....