Bu Blogda Ara

sayfalar

3 Aralık 2015 Perşembe

Kanal işleri kanalizasyon arıza kanalizasyon açma tıkalı lagar açma kanal açma tıkalı mutfak açma wc açma tıkalı klozet açma tünel işleri kanal işleri yeni kanal ve tessat işleri kanal arıza kanal açma alo kanal arıza şahinler kanal ANKARA

Ankara Altındağ da kanal arıza kanalizasyon işlerinden yaptığımız bazı video görüntülerimiz .Yapılan çalışma 15 metre uzunlukta , 3 metre derinlikte yapılan iş tamamen belediye standartlarına uygun olarak Şahinler kanal tarafından yapılmıştır.Şahinler kanal uzman ekiplerle 1.sınıf malzemelerle ve deneyimli ekiplerle siz müşterilerimize 24 saat hizmet vermekteyiz. 

Şahinler kanal 'ın teknolojik makinelerle sağladığı hizmetlerden biride kanalizasyon ve atık su boru tıkanıklıklarını açmaktır. Konutunuzun hiçbir yerini kırmadan tuvalet, banyo, mutfak giderlerini ortalığı kırıp dökmeden, kirletmeden profesyonel makinelerle açıyoruz.

 




şahinler kanal kanalizasyon borusu tıkandığında başvurabileceğiniz profesyonel hizmet anlayışı ile Ankara kanalizasyon sektöründe hizmet sunmaktadır. pim aş tıkanıklığı ,kanal arıza ,kanal açma gibi sektörlerde bulunmaktadır.tespit ettiğimiz problemleri deneyimli ustalarımız size borularınız hakkında bilgi veriyoruz.şahinler kanal kanal açma , kanal arıza ve yeni kanal işleri.
Tıkanıklık Açma Hizmetlerimiz





Lavabo giderlerindeki tıkanıklığı kırmadan açma
Mutfak evye lavabolarındaki tıkanmaları açma
Klozet tıkanmasında makinelerle kırmadan çözüm
Küvet tıkanması kırmadan açma
Tuvalet tıkanıklığında Avrupa makinelerle sorunsuz açma
Şahinler kanal tüm ilçe ve mahallelerde zamanında tıkanıklık açma sorunlarında yanınızda bizi arayıp sorunlarınızı çözebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.