Bu Blogda Ara

sayfalar

25 Ekim 2012 Perşembe

Kanal işleri kanalizasyon işleri tıkalı lagar açma kanalizasyon işleri Tıkalı kanal açma kanalizasyon açma kanalizasyon arıza tıkanıklık açma alo kanal arıza kanal açma tünel işleri kırmadan sökmeden kanal açma tıkalı wc açma tıkalı mutfak açma tıkalı klozet açma tıkalı pim aş açma çek valf işleri 10 yıl garanti 5356420471 kanal tünel işleri kanal arıza şahinler kanal ANKARA


kanal tünel işleri kanal arıza şahinler kanal ANKARA


Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güv

enilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çekvalpa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.

Şahinler kanaldan sizlere bir yenilik daha yapılan tesisatın, verilen garanti süresini 10 yıla kadar çıkartan tek firmadır yapılan işleriniz uzman ekiplerle ve firmamızın 25 yıllık iş deneyimi ve tecrübesiyle  sizlere kaliteli bir işçilik sunuyor .yapılan işler birinci sınıf malzemelerle yapılmaktadır .sizler şahinler kanalı aradığınızda yapılacak işlerinize anında ve hızlı bir şekilde müdahale edilecektir.yapılan işler arasında açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel  sistemiyle zemini tahrik etmeden 2 metrelik bir alan açılarak tünel kazısı yapılır.
WC & Banyo & Mutfak Tıkanıklığı

Banyo, wc, mutfak tıkanıklarında Avrupa makinalarımız ile her türlü problemlere karşılık kırmadan zarar vermeden özel olarak çalışmalar yapmakdayız.

Tıkanıklıkları açmak

Buradaki talimatı anlamıyor ya da kendiniz yapamayacağınıza inanıyorsanız, REM-AR'a başvurun.

Genel tavsiyeler

 Tıkanıklıklar, genellikle yağ, çay, saç vb. atıkların lavabo altındaki boruya bağlı haznede birikmesi ile oluşur. Atık borularını ve bu hazneleri düzenli biçimde temizlerken, bu iş için piyasada satılan uygun maddeleri kullanmak iyi olur.

 Atık birikme haznesi, lavabo veya evyenin hemen altındaki tesisat borusuna bağlıdır. Bu haznenin içinde, kanalizasyon tesisatından gelen kokuları tutmak için bir miktar su bulunur. Ama, burada atıklar birikebilir ve tesisatın tıkanmasına neden olur.

 Eğer evde birden fazla lavabo ve evye tıkalı ise, tıkanıklık ya ana tesisat borusunda ya da kanalizasyon dış bağlantı noktasında olabilir. Böyle bir durum, ancak bir tesisatçı tarafından giderilebilir. Bu durumda bize başvurun.

Yapılması Gerekenler

Şunlara ihtiyacınız olacak ;

 Çukur kap
 Sürahi ya da fincan
 Bez ya da bulaşık bezi
 Pompa
 Lastik eldiven

Banyo, lavabo veya evyedeki tıkanıklığı açmak için:

 Biriken suyu bir fincan veya sürahi ile boşaltın
 Lavabodaki taşma deliğinin üzerine bir bezi gergin biçimde tutun
 Pompayı lavabo deliğinin hemen üzerine yerleştirin ve aşağı yukarı hareket ettirerek pompalayın. Genellikle bu işlem, tıkanıklığı açar
 Tıkanıklığı açtıktan sonra, lavabo altındaki atık birikme haznesini söküp içini temizleyin
 İşinizi bitirdikten sonra ellerinizi ve kullandığınız gereçleri iyice temizleyin.

Tuvaletteki tıkanıklığı açmak için:

 Klozet hala doluysa, bir fincan veya sürahi kullanarak, içindeki fazla suyu boşaltın.
 Bir fırça veya pompa ile klozetin tabanına doğru baskı yapın
 Pompa ile aşağı ve yukarı 10 kez ittirin. Bu hareket, tıkanıklığı açabilir
 Sifonu çekin ve tıkanıklığın giderilip giderilmediğini kontrol edin
 Bu işlemi, sifonun normal olarak işe yarayıp yaramadığını görebilmek için birkaç kez tekrarlamanız gerekebilir. Eğer birkaç kez yaptığınız halde tıkanıklık sürüyorsa, bizi arayın İşiniz bittiğinde ellerinizi ve kullandığınız gereçleri iyice yıkayın.
BİZE ULAŞABİLMEK İÇİN:
TEL:0535 642 04 71 ANKARA .


21 Ekim 2012 Pazar

Kanal Arıza kanal açma kanal temizleme tıkalı mutfak wc banyo tıkalı klozet tıkalı lagar pim aş kırmada şahinler kanal tarafından açılır Ankara



Şahinler Kanal Kanal Tünel işleri Kanal Arıza Ankara Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti vermektedir .yapılan işlerinde uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valf a uygun olan yerlerde uygulama yapılır. Tel : 05356420471


Şahinler Kanal Kanal Tünel işleri Kanal Arıza Ankara




Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valf uygun olan yerlerde uygulama yapılır.


Tel : 

20 Ekim 2012 Cumartesi

kanal arıza kanal açma kanal temizlemealo kanal arıza kanalizasyon Arıza tıkanıklık Banyo wc Lavabo tesisat Tıkanıklıgı tünel işleri kanal arıza şahinler kanal ANKARA






Şahinler Kanal kanal işleri Ankara

Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenebilir


 olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valf uygun olan yerlerde uygulama yapılır.

Tel :  05356420471  

19 Ekim 2012 Cuma

Kanal Arıza Ankara Şahinler Kanal Kanal Tünel ,işleri Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti vermektedir .yapılan işlerinde uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çekvalpa uygun olan yerlerde uygulama yapılır. Tel : 05356420471


Şahinler Kanal Kanal Tünel işleri Kanal Arıza Ankara



Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valfa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.


Tel :  05356420471

4 Ekim 2012 Perşembe

Şahinler Kanal alo kanal arıza lagar tıkanıkları işleri tıkalı pimaş açma şahinler kanal Ankara


Şahinler Kanal kanal işleri Ankara

Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valfa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.

Tel :  05356420471  

3 Ekim 2012 Çarşamba

Şahinler Kanal kanal arıza wc Lavabo Lagar Kırmadan tıkanıklık Açma kanal işleri Ankara


Şahinler Kanal kanal işleri Ankara


Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çekvalpa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.

Tel :  05356420471  


1 Ekim 2012 Pazartesi

Kanal Arıza Ankara Şahinler Kanal Kanal Tünel ,işleri Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti vermektedir .yapılan işlerinde uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çekvalpa uygun olan yerlerde uygulama yapılır. Tel : 05356420471 Şahinler Kanal Kanal Tünel işleri Kanal Arıza Ankara

Şahinler Kanal Kanal Tünel işleri Kanal Arıza Ankara



Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çekvalpa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.


Tel :  05356420471