Bu Blogda Ara

sayfalar

5 Eylül 2013 Perşembe

KANAL İŞLERİ KANAL ARIZA ŞAHİNLER KANAL ALO KANAL ARIZA ; ÇATI DÖŞEME ÇATI AKTARMA VE TÜNEL İŞLERİ: ANKARA


ŞAHİNLER KANAL KANAL ; ÇATI DÖŞEME ÇATI AKTARMA VE TÜNEL İŞLERİ:


Şahinler kanaldan sizlere bir yenilik daha yapılan tesisatın, verilen garanti süresini 10 yıla kadar çıkartan tek firmadır yapılan işleriniz uzman ekiplerle ve firmamızın 25 yıllık iş deneyimi ve tecrübesiyle  sizlere kaliteli bir işçilik sunuyor .yapılan işler birinci sınıf malzemelerle yapılmaktadır .sizler şahinler kanalı aradığınızda yapılacak işlerinize anında ve hızlı bir şekilde müdahale edilecektir.yapılan işler arasında açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel  sistemiyle zemini tahrik etmeden 2 metrelik bir alan açılarak tünel kazısı yapılır.
WC & Banyo & Mutfak Tıkanıklığı

Banyo, wc, mutfak tıkanıklarında Avrupa makinalarımız ile her türlü problemlere karşılık kırmadan zarar vermeden özel olarak çalışmalar yapmaktayız.


Tıkanıklıkları açmak


Buradaki talimatı anlamıyor ya da kendiniz yapamayacağınıza inanıyorsanız, REM-AR'a başvurun.


Genel tavsiyeler


 Tıkanıklıklar, genellikle yağ, çay, saç vb. atıkların lavabo altındaki boruya bağlı haznede birikmesi ile oluşur. Atık borularını ve bu hazneleri düzenli biçimde temizlerken, bu iş için piyasada satılan uygun maddeleri kullanmak iyi olur.


 Atık birikme haznesi, lavabo veya eviyenin hemen altındaki tesisat borusuna bağlıdır. Bu haznenin içinde, kanalizasyon tesisatından gelen kokuları tutmak için bir miktar su bulunur. Ama, burada atıklar birikebilir ve tesisatın tıkanmasına neden olur.


 Eğer evde birden fazla lavabo ve evye tıkalı ise, tıkanıklık ya ana tesisat borusunda ya da kanalizasyon dış bağlantı noktasında olabilir. Böyle bir durum, ancak bir tesisatçı tarafından giderilebilir. Bu durumda bize başvurun.


kanal işleri kanal arıza, kanal açma kanal temizleme, tıkalı tuvalet açma, alo kanal arıza şahinler kanal Ankara

Ankara Öveçlerde 4 caddede yaptığımız 30 metre uzunlukta 1 metre derinlikte açık kazı çalışmaları şahinler kanal yaptığı tesisatı ege yıldız pvc ile 3.2 et kalınlığı dubleks boru ile yaptığı çalışmalardan bazı görüntülerimiz.Şahinler kanal 'ın teknolojik makinelerle sağladığı hizmetlerden biride kanalizasyon ve atık su boru tıkanıklıklarını açmaktır. Konutunuzun hiçbir yerini kırmadan tuvalet, banyo, mutfak giderlerini ortalığı kırıp dökmeden, kirletmeden profesyonel makinelerle açıyoruz.Ankara Öveçlerde 4 caddede yaptığımız 30 metre uzunlukta 1 metre derinlikte açık kazı çalışmaları :Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu ve olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti vermektedir .yapılan işlerinde uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valfa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.









şahinler kanal kanalizasyon  tıkandığında başvurabileceğiniz


profesyonel hizmet anlayışı ile Ankara kanalizasyon sektöründe hizmet sunmaktadır. pimaş tıkanıklığı ,kanal arıza ,kanal açma gibi sektörlerde bulunmaktadır.tespit ettiğimiz problemleri deneyimli ustalarımız size borularınız hakkında bilgi veriyoruz.şahinler kanal kanal açma , kanal arıza ve yeni kanal işleri.


1 Eylül 2013 Pazar

kanal işleri kanal arıza Ankara Kanal Açma - 25 Yıllık Tecrübe kanal açma kanal temizle kanal işleri Şahinler Kanal Ankara alo kanal arıza 10 yıl garanti


Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valfa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.

şahinler kanal kanalizasyon borusu tıkandığında başvurabileceğiniz profesyonel hizmet anlayışı ile Ankara kanalizasyon sektöründe hizmet sunmaktadır. pim aş tıkanıklığı ,kanal arıza ,kanal açma gibi sektörlerde bulunmaktadır.tespit ettiğimiz problemleri deneyimli ustalarımız size borularınız hakkında bilgi veriyoruz.şahinler kanal kanal açma , kanal arıza ve yeni  kanal işleri.
 Aklınızdaki tamirci imajını unutun! Artık, bugüne kadar tamircilerle yaşamış olduğunuz tüm sıkıntıları tamamen geride bırakacak, eviniz ve iş yerinizin tüm tamir ve tadilat ihtiyaçlarını tek bir firma ile profesyonel düzeyde çözebileceksiniz. Artık eğitimli, güvenilir, müşteri memnuniyetini en ön planda tutan, zamanında gelen, işinin ehli, güvenlik soruşturması yapılmış, yapılacak işi istediğiniz gibi yaptığı gibi, fahiş fiyatlar da talep etmeyen, fiyat politikası belirli, aradığınız zaman ulaşabileceğiniz, üniformalı ve üstü başı temiz, işini temiz ve tertipli yapan, iş yaparken evinizi batırmayan, evinizin işini yarım bırakıp başka müşterilere gitmeyen, şikayetlerinizle ilgilenen ve büyük önem veren tamirciler var.  şahinler kanal tamirciliğin kurallarını yeniden yazarak TAMİRCİLİK İŞİNİN İMAJINI TAMAMEN DEĞİŞTİRİYOR!
  kanal işleri   , , bakım,  benzeri işleriniz için bizi çağırabilirsiniz .Biz bütün bu işler için tecrübeli ustaları sizin için işe aldık ve eğittik. Hatta evinizde veya büronuzdaki herhangi bir işi yaparken bir yardımcıya ihtiyacınız olursa, hemen bir yardımcı da gönderebiliriz.
Gazete ilanlarından, dükkanının önünden geçerken görüp tesadüfen bulduğunuz veya bir yerlerde tanıştığınız, tamirci olduğunu söyleyen kişinin evinizi yıkıp döküp pisletmeyeceğini umarsınız. İşinin ustası olup olmadığından, hırsız veya sabıkalı olup olmadığından hiç bahsetmiyoruz bile!... Evinizle ilgili böyle bir risk, "bekleyip görelim" denebilecek cinsten bir risk değildir. Bu riske girmek yerine, markalaşmış, profesyonel bir büyük firmadan hizmet alabilirsiniz. Hem de çok uygun fiyatlara!...