Bu Blogda Ara

sayfalar

27 Temmuz 2014 Pazar

kanal işleri kanal arıza kanal işleri ve tünel işleri tıkalı wc açma tıkalı klozet açma tıkalı lagar açma tıkalı pim aş açma tıkalı mutfak açma kanalizasyon işleri yeni kanal işleri 10 yıl garanti şahinler kanall

Alo Kanal Arıza kanal açma Amacı altyapı, kanalizasyon ve tesisat alanında siz Ankara 'lılara en iyi hizmeti sunmakta olan firmamız her türlü bina içi ve bina dışı kanalizasyon ve tesisat sorunlarınızı kırmadan sökmeden zemine zarar vermeden Avrupa makinelerle tıkalı (klozet banyo ,mutfak)giderleri ve mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanan hatların şahinler kanal tarafından uzman ekiplerle arızayı yerinde tespit edip çalıştırıyoruz.

  1. Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle . Çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valf a uygun olan yerlerde uygulama yapılır.Şahinler Kanal Şahinler kanaldan sizlere bir yenilik daha ,yapılan tesisatın, verilen garanti süresini 10 yıla kadar çıkartan tek firmadır .




 Kanalizasyon Tıkanıklığı Açma Şahinler kanal ANKARA:
Tıkanıklığın birçok oluşma sebebi vardır. Tıkanıklık oluşmasının en önemli sebepleri pis sudaki atıklar,kıl,saç gibi pislikler nedenlerdir. Ayrıca kötü kokulara neden olan mazgaldaki yağlar size ve misafirlerinize rahatsızlık hissettirir. Beton kalıntıları  zaman içerisinde sertleşir ve ve sizi sıkıntılara sürükler. Tüm bu sorunları hiç bir kırma ve delme işlemine gerek kalmadan teknoloji harikası cihazlarımızla en kısa sürede hallediyoruz. Uygulama aşamalarında öncelikle kanal açma konusunda uzman personelimiz özel cihazlarımız ve kameralar yardımıyla kanaldaki arızayı kameralar yardımıyla tespit işlemini gerçekleştiriyor.
Tıkanıklık açma tespiti işleminden sonra tıkanıklığa sebep olan kanlıtıların bulunduğu yere doğru tanzikli su akıtılarak, tıkanmaya sebep olan bölge temizlenmiş olur. Kanallarınıza zarar vermenden yapılan bu işlem profesyonel firmaların sıkça başvurduğu bir yöntemdir.Eğer sizde tıkalı olan kanallarınızı kullanmayacak hale geldiyseniz ve oluşturduğu pis koku ve bakteri yuvalarından kurtulmak istiyorsanız ekonomik fiyat ve üstün hizmet kalitesiyle size ve evinize değer verecek bir firmayla çalışmanız siz değerli müşterilerimize önerimizdir. Kanal sistemi, atıkların belli bir noktada  birleşmesini sağlayarak, imha edilmesini kolaylaştıran kanal sistemidir. Bu sayede koku ve atıklar ortadan kalkar. Kanalların pek çok çeşidi bulunmaktadır.






26 Temmuz 2014 Cumartesi

kanal işleri kanal açma alo kanal arıza kanal işleri ve tünel işleri tıkalı wc açma tıkalı klozet açma tıkalı lagar açma tıkalı pim aş açma tıkalı mutfak açma kanalizasyon işleri yeni kanal işleri 10 yıl garanti şahinler kanall




Kanal arıza sebepleri nelerdir, neden sıkça kanallarda problem yaşanır ve pis kokular yayılır şahinler kanal ne yapmanız gerektiğini bu sorunları yaşamamanız için neler yapmanız gerektiğini siz Ankaralılara bütün detaylarıyla sizin anlayacağınız şekilde ve ne yapmamanız gerektiğini detaylı bir şekilde siz müşterilerimize açıklıyoruz :
tel  5356420471Binalarda ve konutlarda sıkça yaşanan sorunlar da bazıları şunlardır:

genellikle havalandırması hatalı olan dikey inişlerin  çatıya çıkarılmama dan olabilir.En önemli sebeplerinden biride bina içinde pis koku yayılmasına sebep olan problemler . Banyoda bulunan süzgeçlerin depolu süzgeç takılmamasından meydana gelebilir.Bina önünde parselde bulunan la garın yeterince hava almamasından kanal gazları rüzgarın ters esmesiyle kanal gazını binaya üfleyecektir ve bu gazlar mutfaktan ve banyodan sizleri dayanamayacağınız pis bir kokuya maruz bırakacaktır . Bu kokuları yaşamamanız için Şahinler kanal ı arayarak % 100 etkili kesin çözümle tesisatı inceleyerek size en uygun çözümleri siz müşterilerimize sunmaktayız.% 100 müşteri memnuniyeti ve kesin çözüm sunmaktayız .Ayrıca yapılan eski  kanal hattının yenilenmesi halinde Şahinler kanal tarafından 10 yıl garanti vermekteyiz.şahinler kanal sık rastladığı problemlerden biride genellikle yatay ve dikey hatların gereğinden fazla çatal ve dirsek kullanarak kanalın akışkanlığını azaltarak tıkanmaya sebep olabilir.Bu sorunları sıkça yaşıyorsanız şahinler kanalı arayarak etkili ve kesin çözümleri siz müşterilerimize anlayacağınız şekilde bilgilendiriyoruz. Yatay hatlarda genellikle eğimi hatalı olan tesisatın ve kanal hatlarının içerisinde akışkanlık az olması sebebiyle kanal borularının içerisinde sertleşme meydana gelecektir.Bu problemleri yaşamamanız için tesisatın uygun olup olmadığını işinde 1 numara olan ve uzm

kanal işleri kanal açma alo kanal arıza kanal ve tünel işleri çek valf işleri kırmadan sökmeden en son teknolojik makinelerle kanal açma tünel işleri kanalizasyon işleri tıkalı wc açma tıklı mutfak açma tıkalı klozet açma tıkalı pim aş açma çek valf işleri 10 yıl garanti 5356420471 şahinler kanal




























kanal arızaya sebep olan  ve sıkça yaşan wc tıkanmalarına sebep alon ve neyi yapıp neyi yapmaya canınızı şahinler kanal si müşterilerimize faydalı bilgiler açıklıyoruz genellikle hanımlar wc yi temizlerken sıkça yaşanan problemler den ve tıkanmalara ve evinizin istemediniz kokulara ve kanalizasyon taşmalarına ve evinize her bakımdan maddi ve manavı zararlar verecektir. işte bu noktada şahinler kanal devreye girerek sizin problemsiz ve wc nizin sizi rahat sız etmeyeceği ve mudi bir kayıp yaşamaya canınızı size garanti ediyoruz 1 wc yi yıkarken en çok yaşanan hatalar kovanın içinden tıkama yaptınız bezleri kovayı çalkalayıp wc ye dökülüyor ve içindeki bezler unutulup kanalınızın tıkanmasına ve bir sürü maddi kayıp ve manevi üzüntü yaşanıyor 2 alt kata oturanlar genellikle sizler taşkınlıklara maruz kalıyorsunuz dairenizi alırken mutlaka tesisatınızı uzman bir kişi tarafından kontrolü gerekmektedir sizin yapacağınız önlemler su ve kanalizasyon taşkınlıkları yaşamak istemiyor sanız hemen binanızın parsel lagar ına bir çek valf taktırarak size gelecek zararı mili muma indire bilir siniz  Kanal arıza sebepleri nelerdir, neden sıkça kanallarda problem yaşanır ve pis kokular yayılır şahinler kanal ne yapmanız gerektiğini bu sorunları yaşamamanız için neler yapmanız gerektiğini siz Ankaralılara bütün detaylarıyla sizin anlayacağınız şekilde ve ne yapmamanız gerektiğini detaylı bir şekilde siz müşterilerimize açıklıyoruz :
tel  5356420471Binalarda ve konutlarda sıkça yaşanan sorunlar da bazıları şunlardır:

genellikle havalandırması hatalı olan dikey inişlerin  çatıya çıkarılmama dan olabilir.En önemli sebeplerinden binide bina içinde pis koku yayılmasına sebep olan problemler . Banyoda bulunan süzgeçlerin depolu süzgeç takılmamasından meydana gelebilir.Bina önünde parselde bulunan la garın yeterince hava almamasından kanal gazları rüzgarın ters esmesiyle kanal gazını binaya üfleyecektir ve bu gazlar mutfaktan ve banyodan sizleri dayanamayacağınız pis bir kokuya maruz bırakacaktır . Bu kokuları yaşamamanız için Şahinler kanal ı arayarak % 100 etkili kesin çözümle tesisatı inceleyerek size en uygun çözümleri siz müşterilerimize sunmaktayız.% 100 müşteri memnuniyeti ve kesin çözüm sunmaktayız .Ayrıca yapılan eski  kanal hattının yenilenmesi halinde Şahinler kanal tarafından 10 yıl garanti vermekteyiz.şahinler kanal sık rastladığı problemlerden biride genellikle yatay ve dikey hatların gereğinden fazla çatal ve dirsek kullanarak kanalın akışkanlığını azaltarak tıkanmaya sebep olabilir.Bu sorunları sıkça yaşıyorsanız şahinler kanalı arayarak etkili ve kesin çözümleri siz müşterilerimize anlayacağınız şekilde bilgilendiriyoruz. Yatay hatlarda genellikle eğimi hatalı olan tesisatın ve kanal hatlarının içerisinde akışkanlık az olması sebebiyle kanal borularının içerisinde sertleşme meydana gelecektir.
  • ÇEK VALF NEDİR ?  NE İŞE YARAR ? :

  • Çek valf binalarda belediye hattından pis  suyun tıkanması halinde akışkanlık sağlamadığından binanızın önünde bulunan la garların tıkandığı zaman binanı alt bodrum katı na kanal suyu taşkınlıkları meydana gelecektir.Bazende rüzgarın ters esmesiyle bina da bulunan la gardan kanal gazının yeterince hava almayan yerlerde bina içlerinde istenmeyen pis kokular meydana gelmektedir . Binada bulunan süzgeçlerden ve banyo - mutfak ta bulunan süzgeçlerden de pis kokular yayılmasına sebep olacaktır. Bu kokuları yaşamak istemiyorsanız şahinler kanal ı arayarak sorunlarınızın giderilmesinde ayrıca çek valf takılması halinde binanızda istenmeyen farelerinde kolayca binanıza giremeyeceğini sağlayacaktır.

19 Temmuz 2014 Cumartesi

kanal işleri kanal arıza kanal açma kanal arıza kırmadan sökmeden en son teknolojik makinelerle kanal açma tünel işleri kanalizasyon işleri tıkalı wc açma tıkalı mutfak açma tıkalı klozet açma tıkalı pim aş açma çek valf işleri 10 yıl garanti şahinler kanal

BİZE ULAŞABİLMEK İÇİN :GSM: +90 (535) 642 04 71
Mail: msahinkul[at]gmail.com
youtube :kanal işleri .com
Ankara

Kanal arıza sebepleri nelerdir, neden sıkça kanallarda problem yaşanır ve pis kokular yayılır şahinler kanal ne yapmanız gerektiğini bu sorunları yaşamamanız için neler yapmanız gerektiğini siz Ankaralılara bütün detaylarıyla sizin anlayacağınız şekilde ve ne yapmamanız gerektiğini detaylı bir şekilde siz müşterilerimize açıklıyoruz :


Binalarda ve konutlarda sıkça yaşanan sorunlar da bazıları şunlardır:

genellikle havalandırması hatalı olan dikey inişlerin  çatıya çıkarılmama dan olabilir.En önemli sebeplerinden biride bina içinde pis koku yayılmasına sebep olan problemler . Banyoda bulunan süzgeçlerin depolu süzgeç takılmamasından meydana gelebilir.Bina önünde parselde bulunan la garın yeterince hava almamasından kanal gazları rüzgarın ters esmesiyle kanal gazını binaya üfleyecektir ve bu gazlar mutfaktan ve banyodan sizleri dayanamayacağınız pis bir kokuya maruz bırakacaktır . Bu kokuları yaşamamanız için Şahinler kanal ı arayarak % 100 etkili kesin çözümle tesisatı inceleyerek size en uygun çözümleri siz müşterilerimize sunmaktayız.% 100 müşteri memnuniyeti ve kesin çözüm sunmaktayız .Ayrıca yapılan eski  kanal hattının yenilenmesi halinde Şahinler kanal tarafından 10 yıl garanti vermekteyiz.şahinler kanal sık rastladığı problemlerden biri de genellikle yatay ve dikey hatların gereğinden fazla çatal ve dirsek kullanarak kanalın akışkanlığını azaltarak tıkanmaya sebep olabilir.Bu sorunları sıkça yaşıyorsanız şahinler kanalı arayarak etkili ve kesin çözümleri siz müşterilerimize anlayacağınız şekilde bilgilendiriyoruz. Yatay hatlarda genellikle eğimi hatalı olan tesisatın ve kanal hatlarının içerisinde akışkanlık az olması sebebiyle kanal borularının içerisinde sertleşme meydana gelecektir.Bu problemleri yaşamamanız için tesisatın uygun olup olmadığını işinde 1 numara olan ve uzm

an kadrosuyla Şahinler kanal ı arayarak problemlerinizden kurtulabilirsiniz. Ayrıca sık yaşanan problemlerde biride kanal gazlarıdır.Sizlere sunduğumuz seçeneklerden biride tesisatın uygun olması halinde çek valfe uygun olan la gara takılmasını öneriyoruz .Ayrıca belediye hattından kanal tıkandığı zaman takılan çek valf devreye girerek  alt atta oturanların kabusu haline gelen taşkınlıkları önleyecektir.  
Kanalizasyon Tıkanıklığı Açma Şahinler kanal ANKARA:
Tıkanıklığın birçok oluşma sebebi vardır. Tıkanıklık oluşmasının en önemli sebepleri pis sudaki atıklar,kıl,saç gibi pislikler nedenlerdir. Ayrıca kötü kokulara neden olan mazgaldaki yağlar size ve misafirlerinize rahatsızlık hissettirir. Beton kalıntıları  zaman içerisinde sertleşir ve ve sizi sıkıntılara sürükler. Tüm bu sorunları hiç bir kırma ve delme işlemine gerek kalmadan teknoloji harikası cihazlarımızla en kısa sürede hallediyoruz. Uygulama aşamalarında öncelikle kanal açma konusunda uzman personelimiz özel cihazlarımız ve kameralar yardımıyla kanaldaki arızayı kameralar yardımıyla tespit işlemini gerçekleştiriyor.
Tıkanıklık açma tespiti işleminden sonra tıkanıklığa sebep olan kalıntıların bulunduğu yere doğru tanzik li su akıtılarak, tıkanmaya sebep olan bölge temizlenmiş olur. Kanallarınıza zarar vermenden yapılan bu işlem profesyonel firmaların sıkça başvurduğu bir yöntemdir.
Eğer sizde tıkalı olan kanallarınızı kullanmayacak hale geldiyseniz ve oluşturduğu pis koku ve bakteri yuvalarından kurtulmak istiyorsanız ekonomik fiyat ve üstün hizmet kalitesiyle size ve evinize değer verecek bir firmayla çalışmanız siz değerli müşterilerimize önerimizdir. Kanal sistemi, atıkların belli bir noktada  birleşmesini sağlayarak, imha edilmesini kolaylaştıran kanal sistemidir. Bu sayede koku ve atıklar ortadan kalkar. Kanalların pek çok çeşidi bulunmaktadır.

10 Temmuz 2014 Perşembe

kanal işleri kanal arıza kanal açma tünel işleri wc açma tıkalı lagar açma tıkalı pim aş açma tıkalı mutfak açma tıkalı klozet açma kırmadan sökmeden kanal açma alo kanal açma çek valf işleri şahinler kanal Ankara

Mail: msahinkul[at]gmail.com

youtube :kanal işleri.com
Şahinler kanal blog spot .com
Ankara


 Kanal arıza sebepleri nelerdir, neden sıkça kanallarda problem yaşanır ve pis kokular yayılır şahinler kanal ne yapmanız gerektiğini bu sorunları yaşamamanız için neler yapmanız gerektiğini siz Ankaralılara bütün detaylarıyla sizin anlayacağınız şekilde ve ne yapmamanız gerektiğini detaylı bir şekilde siz müşterilerimize açıklıyoruz :
tel  5356420471Binalarda ve konutlarda sıkça yaşanan sorunlar da bazıları şunlardır:

genellikle havalandırması hatalı olan dikey inişlerin  çatıya çıkarılmama dan olabilir.En önemli sebeplerinden biride bina içinde pis koku yayılmasına sebep olan problemler . Banyoda bulunan süzgeçlerin depolu süzgeç takılmamasından meydana gelebilir.Bina önünde parselde bulunan la garın yeterince hava almamasından kanal gazları rüzgarın ters esmesiyle kanal gazını binaya üfleyecektir ve bu gazlar mutfaktan ve banyodan sizleri dayanamayacağınız pis bir kokuya maruz bırakacaktır . Bu kokuları yaşamamanız için Şahinler kanal ı arayarak % 100 etkili kesin çözümle tesisatı inceleyerek size en uygun çözümleri siz müşterilerimize sunmaktayız.% 100 müşteri memnuniyeti ve kesin çözüm sunmaktayız .Ayrıca yapılan eski  kanal hattının yenilenmesi halinde Şahinler kanal tarafından 10 yıl garanti vermekteyiz.şahinler kanal sık rastladığı problemlerden biride genellikle yatay ve dikey hatların gereğinden fazla çatal ve dirsek kullanarak kanalın akışkanlığını azaltarak tıkanmaya sebep olabilir.Bu sorunları sıkça yaşıyorsanız şahinler kanalı arayarak etkili ve kesin çözümleri siz müşterilerimize anlayacağınız şekilde bilgilendiriyoruz. Yatay hatlarda genellikle eğimi hatalı olan tesisatın ve kanal hatlarının içerisinde akışkanlık az olması sebebiyle kanal borularının içerisinde sertleşme meydana gelecektir.


Alo Kanal Arıza kanal açma Amacı altyapı, kanalizasyon ve tesisat alanında siz Ankara 'lılara en iyi hizmeti sunmakta olan firmamız her türlü bina içi ve bina dışı kanalizasyon ve tesisat sorunlarınızı kırmadan sökmeden zemine zarar vermeden Avrupa makinelerle tıkalı (klozet banyo ,mutfak)giderleri ve mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanan hatların şahinler kanal tarafından uzman ekiplerle arızayı yerinde tespit edip çalıştırıyoruz.

  1. Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle . Çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valf a uygun olan yerlerde uygulama yapılır.Şahinler Kanal Şahinler kanaldan sizlere bir yenilik daha ,yapılan tesisatın, verilen garanti süresini 10 yıla kadar çıkartan tek firmadır .

1 Temmuz 2014 Salı

kanal işleri kanal açma kanal arıza kanalizasyon işleri kanal işleri alo kanal arıza yeni kanal yapılması kanal işleri tünel işleri çek valf işleri alo kanal arıza tıkalı klozet açma pim aş açma tıkalı mutfak açma kırmadan sökmeden kanal açma 10 yıl garanti 5356420471 şahinler kanal

   BİZE ULAŞABİLMEK İÇİN: GSM: +90 (535) 642 04 71

Mail: msahinkul[at]gmail.com

youtube :kanal işleri.com
Şahinler kanal blog spot .com
Ankara

       Şahinler kanal  alt yapı ve kanalizasyon problemlerinde kanal arıza ile problemlerinizde siz müşterilerimize  en sık yaşanan kanal arıza ve tıkalı kanalların sıkça yaşanan ve siz müşterilerimizin rahatsız olmadan bu problemleri yaşamamanız için ne yapmanız gerektiğini sizlere  sizin anlayacağınız şekilde açıklıyoruz.En sık yaşanan problemlerden birisi sizlerin bilgilerine sunuyoruz .Mutfağınızda pis kokular mı geliyor ? Ve aynı problemi banyonuzda da yaşıyor musunuz ? Eğer bu problemler varsa kolaylıkla bu kokulardan kurtulabilirsiniz . İlk yapılacak iş binanın önünde bulunan parsel la garının yeterince hava alıp almadığına bakılmalıdır. Eğer kapağınızın üzeri betonlanmış veya kapatılmış ise ilk iş olarak kapağın betonunu kırıp kapak deliklerinin üzerini açarak havalandırmayı sağlayabilirsiniz . Ve la garın tabanı yalak yapılmamışsa ondan dolayı pis kokularla rahatsız olabilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra hala koku ve kanal gazı mı geliyor? İkinci aşamaya geçebilirsiniz. Binada bulunan dikey kanal hatlarının ucunun çatıya bırakılıp ucunun açık olduğundan emin olmanız gerekir. Eğer kanal borularının çatıya havalandırılması sağlanmamışsa bu konuda uzman olan ve 25 yıllık iş deneyimi olan Şahinler kanal ı arayarak tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Bunları da yaptıktan sonra hala probleminiz devam ediyorsa mutfakta bulunan evye nin  altında bulunan tesisatın uygun konumda olup olmadığına bakılmalıdır. ve banyoda bulunan  süzgecin sifonlu olup olmadığına bakılır. Ve tesisatın düzgün yapılıp yapılmadığı kontrol edilmelidir.Bunlardan sonrada hala problem yaşıyorsanız  son aşama olan üçüncü aşamaya geçebilirsiniz . Bu aşamada  parsel la garına bakılarak tesisatın çek valf için uygun olup olmadığına bakılmalıdır. Eğer tesisat uygunsa çek valf  takılmalıdır. Ayrıca çek valf in rüzgarın ters esmesiyle kanal gazının binaya binaya gitmesini engelleyecektir. Ve belediye hattında tıkanma meydana geldiği zaman otomatik olarak çek valf devreye girerek alt katta oturanların kabusu haline gelen taşkınlıklardan ve kanalizasyon suyundan sizleri kurtaracaktır. Şahinler kanal Ankara

  • ÇEK VALF NEDİR ?  NE İŞE YARAR ? :

  • Çek valf binalarda belediye hattından pis  suyun tıkanması halinde akışkanlık sağlamadığından binanızın önünde bulunan la garların tıkandığı zaman binanı alt bodrum katı na kanal suyu taşkınlıkları meydana gelecektir.Bazende rüzgarın ters esmesiyle bina da bulunan la gardan kanal gazının yeterince hava almayan yerlerde bina içlerinde istenmeyen pis kokular meydana gelmektedir . Binada bulunan süzgeçlerden ve banyo - mutfak ta bulunan süzgeçlerden de pis kokular yayılmasına sebep olacaktır. Bu kokuları yaşamak istemiyorsanız şahinler kanal ı arayarak sorunlarınızın giderilmesinde ayrıca çek valf takılması halinde binanızda istenmeyen farelerinde kolayca binanıza giremeyeceğini sağlayacaktır.