Bu Blogda Ara

sayfalar

26 Eylül 2014 Cuma

kanal işleri kanalizyasyon işleri tünel işleri alo kanal arıza kanal açma kanal arıza kanal açma alo kanal arıza kanal işleri i tünel işleri kanalizasyon arıza kırmadan sökmeden Avrupa makinelerle kanal açma tıkalı wc açma pim aş açma tıkalı lağar açma tıkalı mutfak açma tıkalı klozet açma 10 yıl garanti şahinler kanal


kanalizasyon arıza ŞAHİNLER KANAL İLE ARIZA HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER

Evlerde ve konutlarda da kullanılan pis sular ve tuvaletlerden gelen atıklar gider boruları aracılığı ile kanalizasyonlara dökülmektedir. Bu tür konular ile beraber ise özellik ile büyük konut sitelerinde ya da apartmanlarda ise bu tür borular aracılığı ile tonlarca pis su ve atıklar kanalizasyonlara gönderilmektedir. Bu tür konularda ise pis  ve atıkların geçtiği sert ve plastik olan ve pim aş adı verilen borular ise bu tür konularda oldukça başarılı ve uzun yıllar dayanarak hizmet verebilmektedirler.

Bahsettiğimiz ürünler ise günümüzde birçok konut da ve apartmanda da tercih edilen kanalizasyon gider borusu olarak da kullanılmaktadır. Uzun yıllar hizmet veren borular hem zaman içerinde hem de bazı kullanım hataları yüzünden de zarar görebilmekte ve deforme de olabiliyorlar. Bu tür konular ile beraber tıkanma konusu ise uzun yıllar kullanım sonucu da belirli bir noktada kendini gösterebilmektedir. Kanalizasyon gideri açma konusunda ise bu konuya kısa sürede de önlem alınması da gerekiyor. Çünkü bu tür borular tıkandığında kullanılan pis suların ve atıklarında tahliye olması imkânsız halede gelebilmektedir. Günümüzde ise kanalizasyon gider açma çalışmasında da özel cihazlar ile hizmet veren ve boru içlerine gönderilen cihazlar ile tıkalı olan bölgenin tespiti ile beraber tıkanıklığın giderilmesi de mümkün olabilmektedir. Sizlerde bu tür cihazlara sahip olan edebilirsiniz diye d e düşünüyorum.

.

şahinler kanal da bu konuda hizmet almayı da tercih Kanalizasyon Açma ve Kanal Açma
Kanalizasyon Tıkanıklığı
Kanalizasyonlar tıkanıklığı çevremiz için büyük sorunlar doğurabilir.  Bu tıkanıklık yine yapıların zarar görmesine de neden olabilir. Bu sebeple tıkalı kanalizasyonların onarılması çok önemlidir. Kanalizasyon tıkanıklığı günümüzde teknolojik aletler yardımıyla yapılmaktadır. Bu teknolojik cihazlar sayesinde pratik ve temiz bir şekilde kanalizasyonlar temizlenmektedir.
Kanalizasyon tıkanıklığı açma işlemi için bölgedeki sorun makinenin kullanılarak ve yabancı atıklar parçalanarak temizlenir. Kanalizasyon tıkanıklığı büyük sorunlar ortaya çıkaracağından hemen önlemi alınmalıdır. Düzenli bir şekilde bakımı yapımı takdirde sorun yaşanmayacaktır. Kanalizasyon tıkanıklığı açma işlemi için teknolojik  makineler kullanılarak yapılması işlemi oldukça kolaylaştırmaktadır. kanalizasyon tıkanıklığı böylelikle ortadan kaldırılır.
Kanal Açma ve temizliği tesisatın sorunsuz işlemesi açısından yılın belli zaman aralıklarıyla yapılması gereken bir işlemdir. Yapılarda oluşan beton ve alçı kalıntıları zamanla taşlaşabilir ve bunun yanında sularınızdaki kireçler birikip tıkanıklık oluşturabilir.
Bununla birlikte çamur, yağ, pislik birikintileri de kanalların tıkanmasında büyük yere sahiptir. Bunlar kanalı tıkayarak sızıntıya neden olmaktadır. Kanal tıkanıklığı aksatılmadan çözülmesi gereken ciddi bir problemdir.




Kanal temizliğinde tıkanıklığa neden olan yağ tutucuları, su depoları ve mazgallarda biriken diğer kalıntıların yerinin nokta sal olarak belirlenmesi gerekmektedir. Bu tıkanıklığın giderilmesinde yapıya hasar verilmeden yapılması için uzman kişiler tarafından profesyonel makinelerle yapılmalıdır. Kanal temizliğinin ilk aşamasında  nokta sal tespit yapıldıktan sonra profesyonel bir kişi tarafından kullanılan makine yardımı ile kanal açılmakta ve atıklar parçalanarak yok edilmektedir.

24 Eylül 2014 Çarşamba

kanal arıza kanal açma alo kanal arıza kanal işleri i tünel işleri kanalizasyon arıza kırmadan sökmeden Avrupa makinelerle kanal açma tıkalı wc açma pim aş açma tıkalı lağar açma tıkalı mutfak açma tıkalı klozet açma 10 yıl garanti şahinler kanal



Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valfa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.
  • TIKALI TUVALETİ AÇMA



    Tuvalet tıkanıklığı en çok rastlanan tıkanma sorunları arasında gelir.tuvaletin içine yanlışlıkla atılan bir cisim (bez,eldiven,kumaş) ana atık su hatları Larnında tıkanmasına sebep olabilir.tuvalet tıkanması kendi yöntemlerinizle açamıyorsanız bizden profesyonel hizmet alabilirsiniz.tuvalet tıkanmalarını  uzman tesisatçı ustalarımızda hiçbir yere zarar vermeden açabiliriz.
    Tıkanıklıklar bir evde olabilecek ciddi sorunlardan biridir tıkanıklığın meydana gelmesi durumunda su geri gelebilir komşularınızın kullandığı su ana hatlarda  tıkanma varsa size gelebilir Şahinler kanal gece gündüz açamadığınız tıkanıklıklarda acil olarak hizmet vermektedir. 

23 Eylül 2014 Salı

kanal işleri kanalizasyon açma tıkalı mut fak açma 10 yıl garanti Kanal arıza kanal açma kanal işleri tünel işleri kanalizasyon arıza kırmadan sökmeden Avrupa makinelerle kanal açma tıkalı wc açma pim aş açma tıkalı lağar açma tıkalı mutfak açma tıkalı klozet açma 10 yıl garanti şahinler kanal

         Tuvalet tıkanıklığı açma konusunda uzman, en son teknolojik bilgi ve donanıma sahip su tesisatçılarının  sayesinde klozetin içine attığınız tuvalet kağıtları, boruların içinde biriken tortular ve saç, kıl gibi birikintilerin  yol açtığı tıkanıklık derdi sona eriyor.
 Kırmadan robotla tıkanıklık açan sistemi duymuşsunuzdur.Özellikle iç mekanlarda yoğun kullanıma da bağlı olarak tıkanıklıklar yaşanıyor.Yaz aylarında mikrop saçan görüntülerin yanında yayılan kötü kokular başınıza iş açıyor.Su kaçaklarına ve yüksek fatura bedellerine neden olan tıkanıklıklar, hem sizi hem de çevrenizi tehdit ediyor.Ev, iş yeri gibi tüm mekanlarda görülen bu etkilerden kurtulmak oldukça kolay.


Firmamız Ankara ili ve ilçelerine  kanalizasyon açma ve tamiri yanında tüm sıhhi tesisat işlerinde de hizmet vermektedir. Ayrıca Şahinler kanal  firmamız yakın çevre illeri olan  kanalizasyon tıkanıklıklarını gidermek suretiyle hizmet vermiştir.

Ankara İli içerisinde verdiğimiz Kanalizasyon tıkanıklığı, klozet tıkanıklığı ve benzer hizmetleri sitemizin referanslar bölümünden inceleyebilirsiniz. Şahinler  tesisat,vakum tesisatı,,  vidanjör,kanalizasyon görüntüleme,bilinmeyen hat tespiti,,,lavabo açma,, Ankara lağar açma,,wc açma,mutvak tıkanıklığı,,kanal görüntüleme,tuvalet tıkanıklığı,tuvalette su gitmiyor,mutvak suyu gitmiyor,tuvalet açma firması,Şahinler kanal  vidanjör,yağmur borusu tesisatı,lavabo montaj,
Şahinler  kanalizasyon arıza,banyo gideri açma, pim aş açma,Şahinler kanal kanalizasyon  
Şahinler  tesisat, sıhhi tesisat,

22 Eylül 2014 Pazartesi

kanal işleri kanal arıza kanal işleri kanal açma kanal temizleme tünel işleri alo kanal arıza kanal ve tünel işleri çek valf işleri kırmadan sökmeden en son teknolojik makinelerle kanal açma tünel işleri kanaliziyasyon işleri tıkalı wc açma tıklı mutfak açma tıkalı klozet açma tıkalı pim aş açma çek valf işleri 10 yıl garanti 5356420471 şahinler kanal




kanal arızaya sebep olizlerken sıkça yaşanan problemler den ve tıkanmalara ve evinizin istemediniz kokulara ve kanalizasyon taşmalarına ve evinize her bakımdan maddi ve manavı zararlar verecektir. işte bu noktada şahinler kanal devreye girerek sizin problemsiz ve wc nizin sizi rahat sız etmeyeceği ve mudi bir kayıp yaşamaya canınızı size garanti ediyoru 1 wc yi yıkarken en çok yaşanan hatalar kovanın içinden tıkama yaptınız bezleri kovayı çalkalayıp wc ye dökülüyor ve içindeki bezler unutulup kanalınızın tıkanmasına ve bir sürü maddi kayıp ve manevi üzüntü yaşanıyor 2 alt kata oturanlar genellikle sizler taşkınlıklara maruz kalıyorsunuz dairenizi alırken mutlaka tesisatınızı uzman bir kişi tarafından kontrolü gerekmektedir sizin yapacağınız önlemler su ve kanalizasyonz taşkınlıkları yaşamak istemiyor sanız hemen binanızın parsel lagar ına bir çek valf taktırarak size gelecek zararı mili muma indire bilir siniz  Kanal arıza sebepleri nelerdir, neyaşan wc tıkanmalarına sebep alon ve neyi canınızı şahinler kanal si müşterilerimize faydalı bilgiler hanımlar wc yi temllarda açıklıyoruz genellikle yapıp neyi yapmaya problem yaşanır tave pis kokular yayılır şahinler kanal ne yapmanız gerektiğini bu sorunları yaşamamanız için neler  ve ne yapmamanız gerektiğini detaylı bir şekilde siz müşterilerimize açıklıyoruz :
den sıkça kanaan  ve sıkça


tel  5356420471Binalarda ve konutlyapmanız gerektiğini siz  bütün Ankaralılaradeylarıyla sizin anlayacağınız şekildearda sıkça yaşanan sorunlar da bazıları şunlardır:

genellikle havalandırması hatalı olan dikey inişlerin  çatıya çıkarılmama dan olabilir.En önemli sebeplerinden biride bina içinde pis koku yayılmasına sebep olan problemler . Banyoda bulunan süzgeçlerin depolu süzgeç takılmamasından meydana gelebilir.Bina önünde parselde bulunan la garın yeterince hava almamasından kanal gazları rüzgarın ters esmesiyle kanal gazını binaya üfleyecektir ve bu gazlar mutfaktan ve banyodan sizleri dayanamayacağınız pis bir kokuya maruz bırakacaktır . Bu kokuları yaşamamanız için Şahinler kanal ı arayarak % 100 etkili kesin çözümle tesisatı inceleyerek size en uygun çözümleri siz müşterilerimize sunmaktayız.% 100 müşteri memnuniyeti ve kesin çözüm sunmaktayız .Ayrıca yapılan eski  kanal hattının yenilenmesi halinde Şahinler kanal tarafından 10 yıl garanti vermekteyiz.şahinler kanal sık rastladığı problemlerden biride genellikle yatay ve dikey hatların gereğinden fazla çatal ve dirsek kullanarak kanalın akışkanlığını azaltarak tıkanmaya sebep olabilir.Bu sorunları sıkça yaşıyorsanız şahinler kanalı arayarak etkili ve kesin çözümleri siz müşterilerimize anlayacağınız şekilde bilgilendiriyoruz. Yatay hatlarda genellikle eğimi hatalı olan tesisatın ve kanal hatlarının içerisinde akışkanlık az olması sebebiyle kanal borularının içerisinde sertleşme meydana gelecektir.
  • ÇEK VALF NEDİR ?  NE İŞE YARAR ? :

  • Çek valf binalarda belediye hattından pis  suyun tıkanması halinde akışkanlık sağlamadığından binanızın önünde bulunan la garların tıkandığı zaman binanı alt bodrum katı na kanal suyu taşkınlıkları meydana gelecektir.Bazende rüzgarın ters esmesiyle bina da bulunan la gardan kanal gazının yeterince hava almayan yerlerde bina içlerinde istenmeyen pis kokular meydana gelmektedir . Binada bulunan süzgeçlerden ve banyo - mutfak ta bulunan süzgeçlerden de pis kokular yayılmasına sebep olacaktır. Bu kokuları yaşamak istemiyorsanız şahinler kanal ı arayarak sorunlarınızın giderilmesinde ayrıca çek valf takılması halinde binanızda istenmeyen farelerinde kolayca binanıza giremeyeceğini sağlayacaktır.

18 Eylül 2014 Perşembe

kanal işleri kanal açma kanal işleri kanal arıza kanal temizleme tünel işleri cek valf işleri tıkalı wc açma kırmadan sökmeden kanal açma tıkalı klozet açma tıkalı mutfak açma tıkalı pim aş açma şahinler kanal



 Kanal arıza sebeple rinelerdir, neden sıkça kanallarda problem yşaanır ve pis kokular yayılır şahinler kanal ne yapmanız gerektiğini bu sorunları yaşamamanız için neler yapmanız gerektiğini siz Ankaralılara bütün detaylarıyla sizin anlayacağınız şekilde ve ne yapmamanız gerektiğini detaylı bir şekilde siz müşterilerimize açıklıyoruz :
tel  5356420471Binalarda ve konutlarda sıkça yaşanan sorunlar da bazıları şunlardır:

genellikle havalandırması hatalı olan dikey inişlerin  çatıya çıkarılmama dan olabilir.En önemli sebeplerinden biride bina içinde pis koku yayılmasına sebep olan problemler . Banyoda bulunan süzgeçlerin depolu süzgeç takılmamasından meydana gelebilir.Bina önünde parselde bulunan la garın yeterince hava almamasından kanal gazları rüzgarın ters esmesiyle kanal gazını binaya üfleyecektir ve bu gazlar mutfaktan ve banyodan sizleri dayanamayacağınız pis bir kokuya maruz bırakacaktır . Bu kokuları yaşamamanız için Şahinler kanal ı arayarak % 100 etkili kesin çözümle tesisatı inceleyerek size en uygun çözümleri siz müşterilerimize sunmaktayız.% 100 müşteri memnuniyeti ve kesin çözüm sunmaktayız .Ayrıca yapılan eski  kanal hattının yenilenmesi halinde Şahinler kanal tarafından 10 yıl garanti vermekteyiz.şahinler kanal sık rastladığı problemlerden biride genellikle yatay ve dikey hatların gereğinden fazla çatal ve dirsek kullanarak kanalın akışkanlığını azaltarak tıkanmaya sebep olabilir.Bu sorunları sıkça yaşıyorsanız şahinler kanalı arayarak etkili ve kesin çözümleri siz müşterilerimize anlayacağınız şekilde bilgilendiriyoruz. Yatay hatlarda genellikle eğimi hatalı olan tesisatın ve kanal hatlarının içerisinde akışkanlık az olması sebebiyle kanal borularının içerisinde sertleşme meydana gelecektir.


Alo Kanal Arıza kanal açma Amacı altyapı, kanalizasyon ve tesisat alanında siz Ankara 'lılara en iyi hizmeti sunmakta olan firmamız her türlü bina içi ve bina dışı kanalizasyon ve tesisat sorunlarınızı kırmadan sökmeden zemine zarar vermeden Avrupa makinelerle tıkalı (klozet banyo ,mutfak)giderleri ve mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanan hatların şahinler kanal tarafından uzman ekiplerle arızayı yerinde tespit edip çalıştırıyoruz.

  1. Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle . Çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valf a uygun olan yerlerde uygulama yapılır.Şahinler Kanal Şahinler kanaldan sizlere bir yenilik daha ,yapılan tesisatın, verilen garanti süresini 10 yıla kadar çıkartan tek firmadır .