Bu Blogda Ara

sayfalar

6 Ağustos 2019 Salı

kanalizasyon arıza kanal arıza kanalizasyon açma tünel işleri çek valf işleri kanal açma arıza kanal işleri alt yapı işleri tünel işleri kanalizasyon işleri kanal işleri kanal arıza kanal açma tıkalı klozet açma kanal temizleme kanal işleri wc açma tünel işleri çek valf işleri tıkalı la gar açma kanalizasyon açma tıkalı mutfak ve banyo giderlerinin açılması 535 642 04 71 şahinler kanal

BİZE ULAŞABİLMEK İÇİN :GSM: +90 (535) 642 04 71

Mail: msahinkul[at]gmail.com
youtube :kanal işleri .com
Ankarahttp://sahinlerkanal.blogspot.com.tr/

SERVİSLERİMİZ ANKARA VE İSTANBUL

 Tüm Hizmetlerimizde; 25  Yıllık Tecrübe, Profesyonel Kadro, %100 Müşteri Memnuniyeti 7/24 Destek için hemen arayınız 0535 642 04 71 



  Kanalizasyon hattı yabancı maddeler  (bez , tuvalet peçetesi vb. ) nedeni ile kanalizasyon hattında tortulaşmaya neden olur. Ve bu yüzden hattınız tıkanır . Böyle sorunlarla karşılaşmamanız için  hattınız yılda en az 1 kere temizlenmelidir. Eskiden kanal temizliği ilkel yollardan yapılmaktaydı. Şimdi ise günümüzde teknolojinin gelişmesi nedeni ile kanal temizliği artık sorun olmaktan çıkmıştır. Eğer sizde kanalınızın  tıkanmamasını istiyorsanız Şahinler kanal ı arayarak uzman ve tecrübeli ekibiyle kanalınızı sorunsuz şekilde açtırabilirsiniz.

  • Kanal  Arıza :


Evlerde ve konutlarda da kullanılan pis sular ve tuvaletlerden gelen atıklar gider boruları aracılığı ile kanalizasyonlara dökülmektedir. Bu tür konular ile beraber ise özellik ile büyük konut sitelerinde ya da apartmanlarda ise bu tür borular aracılığı ile tonlarca pis su ve atıklar kanalizasyonlara gönderilmektedir. Bu tür konularda ise pis  ve atıkların geçtiği sert ve plastik olan  pim aş adı verilen borular ise bu tür konularda oldukça başarılı ve uzun yıllar dayanarak hizmet verebilmektedirler.


    Bahsettiğimiz ürünler ise günümüzde birçok konut ya da ve apartmanda da tercih edilen kanalizasyon gider borusu olarak da kullanılmaktadır. Uzun yıllar hizmet veren borular hem zaman içerinde hem de bazı kullanım hataları yüzünden de zarar görebilmekte ve deforme de olabiliyorlar. Bu tür konular ile beraber tıkanma konusu ise uzun yıllar kullanım sonucu da belirli bir noktada kendini gösterebilmektedir. Kanalizasyon gideri açma konusunda ise bu konuya kısa sürede de önlem alınması da gerekiyor. Çünkü bu tür borular tıkandığında kullanılan pis suların ve atıklarında tahliye olması imkânsız halede gelebilmektedir. Günümüzde ise kanalizasyon gider açma çalışmasında da özel cihazlar ile hizmet veren ve boru içlerine gönderilen cihazlar ile tıkalı olan bölgenin tespiti ile beraber tıkanıklığın giderilmesi de mümkün olabilmektedir. Sizlerde bu tür cihazlara sahip olan Şahinler kanal ı tercih edebilirsiniz diye de düşünüyorum.Şahinler kanal da bu konuda hizmet vermektedir.


  •                                                                  
    • ÇEK VALF NEDİR ?  NE İŞE YARAR ? :


    • Çek valf binalarda belediye hattından pis  suyun tıkanması halinde akışkanlık sağlamadığından binanızın önünde bulunan la garların tıkandığı zaman binanı alt bodrum katı na kanal suyu taşkınlıkları meydana gelecektir.Bazende rüzgarın ters esmesiyle bina da bulunan la gardan kanal gazının yeterince hava almayan yerlerde bina içlerinde istenmeyen pis kokular meydana gelmektedir . Binada bulunan süzgeçlerden ve banyo - mutfak ta bulunan süzgeçlerden de pis kokular yayılmasına sebep olacaktır. Bu kokuları yaşamak istemiyorsanız şahinler kanal ı arayarak sorunlarınızın giderilmesinde ayrıca çek valf takılması halinde binanızda istenmeyen farelerinde kolayca binanıza giremeyeceğini sağlayacaktır.

  • Kanal işleri:


  • Kanal işleri zor ve herkes tarafından yapılmayacak basit bir iş değildir. Bu gibi çalışmaların yapılmasında her zaman deneyim sahibi ve yeterli personel sayısı kadar personel ile yapılması gerekmektedir. Şahinler kanal işleri profesyonel   olarak  ekibimiz ile sonuç odaklı çalışarak %100 anlamda her işin üstesinden gelip iş sonrasında ise garanti kapsamı.nda hizmet sunmaktayız.

    • 1.25 yıllık iş deneyimi, 1.sınıf malzeme ve işçilik,hizmette kaliteyi sunuyoruz,10 yıl garanti sunuyoruz,güvenilir malzemelerle çalışıyoruz.,mevcut zemine zarar vermeden çalışıyoruz,Zamanında ve yerinde teslimat sunuyoruz,uzman ekiplerle çalışılıyoruz.
    • Sağlıklı çalışmaya önem veriyoruz.

     teknolojiden yararlanıyoruz

  • TIKANIKLIK AÇMA:

     


    Şahinler kanal  'ın teknolojik makinelerle sağladığı hizmetlerden biride kanalizasyon ve atık su boru tıkanıklıklarını açmaktır. Konutunuzun hiçbir yerini kırmadan tuvalet, banyo, mutfak giderlerini ortalığı kırıp dökmeden, kirletmeden profesyonel makinelerle açıyoruz.

                                                     

    şahinler kanal kanalizasyon borusu tıkandığında başvurabileceğiniz profesyonel hizmet anlayışı ile Ankara kanalizasyon sektöründe hizmet sunmaktadır. pim aş tıkanıklığı ,kanal arıza ,kanal açma gibi sektörlerde bulunmaktadır.tespit ettiğimiz problemleri deneyimli ustalarımız size borularınız hakkında bilgi veriyoruz.şahinler kanal kanal açma , kanal arıza ve yeni  kanal işleri.

    Tıkanıklık Açma Hizmetlerimiz

    • Lavabo giderlerindeki tıkanıklığı kırmadan açma
    • Mutfak evye lavabolarındaki tıkanmaları açma
    • Klozet tıkanmasında makinelerle kırmadan çözüm
    • Küvet tıkanması kırmadan açma
    • Tuvalet tıkanıklığında Avrupa makinelerle sorunsuz açma
    Şahinler kanal tüm ilçe ve mahallelerde zamanında tıkanıklık açma sorunlarında yanınızda bizi arayıp sorunlarınızı çözebiliriz.

    LAVABO TIKANIKLIĞI AÇMA

    şahinler kanal Lavabo tıkanmaları  daha çok banyo lavabolarında rastlanır traş,kıl,sabun kitlesi, lavaboda tıkanan alçı lavabo tıkanma sebebi olabilir.Standartlara uygun gereken eğim ve uygun çapta yapılan lavabo atık su gider boruları size lavabo tıkanması sorunları yaşatmaz lavabo sifonlarında süzgeç bulunduğundan büyük cisimler atık  hattına girmez fakat bahsettiğimiz yetersiz çap ve giderdeki eğimin az olması küçük parçaların birikmesine yol açar ve tıkanıklık sorunu oluşur.

    TIKANAN KLOZETİ AÇMAK

    şahinler kanal Klozet tıkanıklığı en çok rastlanan tıkanma sorunları arasında gelir. klozetlerin içine yanlışlıkla atılan bir cisim (bez,eldiven,kumaş) ana atık su hatlarında tıkanmasına sebep olabilir. klozet tıkanıklığını kendi yöntemlerinizle açamıyorsanız bizden profesyonel hizmet alabilirsiniz.Klozet tıkanmalarını   uzman tesisatçı ustalarımızla hiçbir yere zarar vermeden açabiliriz.

    TIKALI TUVALETİ AÇMA



    Tuvalet tıkanıklığı en çok rastlanan tıkanma sorunları arasında gelir.tuvaletin içine yanlışlıkla atılan bir cisim (bez,eldiven,kumaş) ana atık su hatları nında tıkanmasına sebep olabilir.tuvalet tıkanması kendi yöntemlerinizle açamıyorsanız bizden profesyonel hizmet alabilirsiniz.tuvalet tıkanmalarını  uzman tesisatçı ustalarımızda hiçbir yere zarar vermeden açabiliriz.
    Tıkanıklıklar bir evde olabilecek ciddi sorunlardan biridir tıkanıklığın meydana gelmesi durumunda su geri gelebilir komşularınızın kullandığı su ana hatlarda  tıkanma varsa size gelebilir Şahinler kanal gece gündüz açamadığınız tıkanıklıklarda acil olarak hizmet vermektedir.