Bu Blogda Ara

sayfalar

26 Kasım 2019 Salı

kanalizasyon arıza kanal arıza kanalizasyon açma tünel işleri Montalama çatı işleri çatı aktarma çek valf işleri kanal açma kanal işleri alt yapı işleri tünel işleri kanalizasyon işleri kanal işleri kanal arıza kanal açma tıkalı klozet açma kanal temizleme kanal işleri wc açma tünel işleri çek valf işleri tıkalı la gar açma kanalizasyon açma tıkalı klozet açma tıkalı vc açma tıkalı mutfak ve banyo giderlerinin açılması 535 642 04 71 şahinler kanal


Sitemizi görmek için aşağıdaki URLY tıklayınız : 

Ankara Ve İstanbul
http://sahinlerkanal.blogspot.com.tr/
TEL 535 642 04 71
NOT: Yeni yapılan tesisatlara Şahinler kanal 10 YIL garanti veriyor.
ÖNEMLİ BİLGİLERİ ŞAHİNLER KANAL  SİZ MÜŞTERİLERİMİZE PROBLEMLERİ  NASIL ORTADAN KALDIRILACAĞINI AÇIKLIYORUZ



Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattının kanalizasyon hattından taşan su taşkınlıklarına kesin çözüm çek valf.                                                                                                                                                
                                   
çek valf nedir ?  ne işe yarar ?
Şahinler kanal siz müşterilerimizi bilgilendirmek için çek valf in ne işe yaradığını kısaca Şahinler kanal olarak sizleri bilgilendiriyoruz .
1-) Belediye hattında lo gardan yağmurların fazla yağmasından dolayı ana hattın taşıyıcı büzlerin yetersiz  olması sebebiyle suyu kaldıramadığından binaların alt katlarında oturanlar mağdur olmaktadır.
2-) çek valf rüzgarın ters esmesiyle kanal gazının süzgeçlerden ve mutfak giderlerinden üfleyen gazı ve kötü kokuları kesmeye yarar .
3-) Genellikle siz müşterilerimizin sıkça  yaşanan sıkıntılarından birisinde  lagam farelerinin borunun içinden geçerek binanın alt katında bulunan depolardan ve süzgeç giderlerinden sizleri rahatsız etmektedir.
4-) parsel la garına çek valf montajı yapılırsa bu gibi sorunlardan kurtulmuş olursunuz . Ayrıca Şahinler kanal 25 yıllık iş deneyimi ile
uzman kadrosu ile siz müşterilerimize hizmet vermektedir.

6-)Çek valf binalarda belediye hattından pis  suyun tıkanması halinde akışkanlık sağlamadığından binanızın önünde bulunan la garların tıkandığı zaman binanızın alt bodrum katı na kanal suyu taşkınlıkları meydana gelecektir.Bazende rüzgarın ters esmesiyle bina da bulunan la gardan kanal gazının yeterince hava almayan yerlerde bina içlerinde istenmeyen pis kokular meydana gelmektedir . Binada bulunan süzgeçlerden ve banyo - mutfak ta bulunan süzgeçlerden de pis kokular yayılmasına sebep olacaktır. Bu kokuları yaşamak istemiyorsanız şahinler kanal ı arayarak sorunlarınızın giderilmesinde ayrıca çek valf takılması halinde binanızda istenmeyen farelerinde kolayca binanıza giremeyeceğini sağlayacaktır.kanalizasyon gider borusu olarak da kullanılmaktadır. Uzun yıllar hizmet veren borular hem zaman içerinde hem de bazı kullanım hataları yüzünden de zarar görebilmekte ve deforme de olabiliyorlar. 

Kokunun sürekli olması durumunda banyo,tuvalet,yada mutfak ana iniş borularının bitim noktası açık bırakılmalıdır yani en son kattan sonra pim aşın ucu çatıya çıkarılmalı ve ağzı açık bırakılmalıdır . Kapalı olması halinde pis koku dışarı çıkamayacağından en son dairenin lavabo ve süzgeçlerinden koku gelecektir. Keşif ve kontrol ve düzeltilmesi için bizden Şahinler kanaldan  hizmet alabilirsiniz. İkinci bir husus mutfak ve lavabo sifonlarının körüklü diye tabir ettiğimiz kokuyu önleyici haznesi bulunmayan sifonlardır .Montajı pratik ve kolay olduğundan kendiliğinden uzayan yapısı ile ayrı bi hortuma gerek kalmadan montajı yapılabildiğinden çok sık olarak kullanılır sağlık ve koku açısından bizim önerimiz körüklü değil ,taslı sifonların kullanılmasıdır.  



ÇEK VALF  FAREDEN NASIL KORUR 535 642 04 71 KANALİZASYON ÇEK VALF KOKU ÖNLEYİCİ ÇEK VALF 


Pis su çek valfi kanalizasyon sistemine montaj edilen tek yönlü çalışan önleyici bir mekanizmadır. Kanalizasyon sisteminden gelen su taşması hadisesinde kanalizasyon yönünden gelen atık sudan yapıyı korumak için kullanılır.


ÇEK VALF NEDİR ? NE İŞE YARAR ? :

Çek valf binalarda belediye hattından pis suyun tıkanması halinde akışkanlık sağlamadığından binanızın önünde bulunan la garların tıkandığı zaman binanı alt bodrum katı na kanal suyu taşkınlıkları meydana gelecektir.Bazende rüzgarın ters esmesiyle bina da bulunan la gardan kanal gazının yeterince hava almayan yerlerde bina içlerinde istenmeyen pis kokular meydana gelmektedir . Binada bulunan süzgeçlerden ve banyo - mutfak ta bulunan süzgeçlerden de pis kokular yayılmasına sebep olacaktır. Bu kokuları yaşamak istemiyorsanız şahinler kanal ı arayarak sorunlarınızın giderilmesinde ayrıca çek valf takılması halinde binanızda istenmeyen farelerinde kolayca binanıza giremeyeceğini sağlayacaktır.kanalizasyon gider borusu olarak da kullanılmaktadır. Uzun yıllar hizmet veren borular hem zaman içerinde hem de bazı kullanım hataları yüzünden de zarar görebilmekte ve deforme de olabiliyorlar. Bu tür konular ile beraber tıkanma konusu ise uzun yıllar kullanım sonucu da belirli bir noktada kendini gösterebilmektedir. Kanalizasyon gideri açma konusunda ise bu konuya kısa sürede de önlem alınması da gerekiyor. Çünkü bu tür borular tıkandığında kullanılan pis suların ve atıklarında tahliye olması imkânsız halede gelebilmektedir. Günümüzde ise kanalizasyon gider açma çalışmasında da özel cihazlar ile hizmet veren ve boru içlerine gönderilen cihazlar ile tıkalı olan bölgenin tespiti ile beraber tıkanıklığın giderilmesi de mümkün o  
la bilmektedir .şahinler kanal Ankara

25  YILIK İŞ DENEYİMİ
1 . sınıf  malzeme ve işçilik .
2. Hizmette kaliteyi veriyoruz.
3. 10 yıl garanti sunuyoruz.
4. uzman ekip ile çalışıyoruz.
5. Sağlıklı çalışmaya önem veriyoruz.
6. güvenilir malzemelerle çalışıyoruz.
7. mevcut zemine zarar vermeden çalışıyoruz.
8. Zamanında ve yerinde teslimat sunuyoruz.

Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hNOT: Yeni yapılan tesisatlara Şahinler kanal 10 YIL garanti veriyor.  Şahinler ka
nal siz Ankaralılara daha iyi sunmak için yapılan tüm işlerine ve tesisatlarına   Şahinler kanal tarafından 10 yıl garanti vermektedir firmamızın 25 yıllık iş tecrübesi ve        uzman ekiplerle çalışmaktadır yapılan işler birinci sınıf malzemelerle yapılmaktadır yapılan işler arasında tünel işleri eski kanal büzlerinin pim aşla  yenilenmesi çek valf işleri gaz olması ve fare çıkışlarını engellemek için ve pis su  geri tepmesini engellemek için çek valf öneriyoruz Avrupa makinelerle hizmet sunuyoruz. banyo tıkanıklarını, mutfak ,bina içi ve dışı tesisatların yenilenmesi , kanalların açılması yenilenmesi , mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanmalarında mevcut zemini kırmadan şahinler kanal tarafından yapılmaktadır.Kanal arıza sebepleri nelerdir, neden sıkça kanallarda problem yaşanır ve pis kokular yayılır şahinler kanal ne yapmanız gerektiğini bu sorunları yaşamamanız için neler yapmanız gerektiğini siz Ankaralılara bütün detaylarıyla sizin anlayacağınız şekilde ve ne yapmamanız gerektiğini detaylı bir şekilde siz müşterilerimize açıklıyoruz :







Binalarda ve konutlarda sıkça yaşanan sorunlar da bazıları şunlardır:

genellikle havalandırması hatalı olan dikey inişlerin  çatıya çıkarılmama dan olabilir.En önemli sebeplerinden biride bina içinde pis koku yayılmasına sebep olan problemler . Banyoda bulunan süzgeçlerin depolu süzgeç takılmamasından meydana gelebilir.Bina önünde parselde bulunan la garın yeterince hava almamasından kanal gazları rüzgarın ters esmesiyle kanal gazını binaya üfleyecektir ve bu gazlar mutfaktan ve banyodan sizleri dayanamayacağınız pis bir kokuya maruz bırakacaktır . Bu kokuları yaşamamanız için Şahinler kanal ı arayarak % 100 etkili kesin çözümle tesisatı inceleyerek size en uygun çözümleri siz müşterilerimize sunmaktayız.% 100 müşteri memnuniyeti ve kesin çözüm sunmaktayız .Ayrıca yapılan eski  kanal hattının



yenilenmesi halinde Şahinler kanal tarafından 10 yıl garanti vermekteyiz.şahinler kanal sık rastladığı problemlerden biride genellikle yatay ve dikey hatların gereğinden fazla çatal ve dirsek kullanarak kanalın akışkanlığını azaltarak tıkanmaya sebep olabilir.Bu sorunları sıkça yaşıyorsanız şahinler kanalı arayarak etkili ve kesin çözümleri siz müşterilerimize anlayacağınız şekilde bilgilendiriyoruz. Yatay hatlarda genellikle eğimi hatalı olan tesisatın ve kanal hatlarının içerisinde akışkanlık az olması sebebiyle kanal borularının içerisinde sertleşme meydana gelecektir.Bu problemleri yaşamamanız için tesisatın uygun olup olmadığını işinde 1 numara olan ve uzan kadrosuyla Şahinler kanal ı arayarak problemlerinizden kurtulabilirsiniz. Ayrıca sık yaşanan problemlerde biride kanal gazlarıdır.Sizlere sunduğumuz seçeneklerden biride tesisatın uygun olması halinde çek valfe uygun olan la gara takılmasını öneriyoruz .Ayrıca belediye hattından kanal tıkandığı zaman takılan çek valf devreye girerek  alt atta oturanların kabusu haline gelen taşkınlıkları önleyecektir. Kanalizasyon Açma ve Kanal Açma :
Kanalizasyon Tıkanıklığı
Kanalizasyonlar tıkanıklığı çevremiz için büyük sorunlar doğurabilir.  Bu tıkanıklık yine yapıların zarar görmesine de neden olabilir. Bu sebeple tıkalı kanalizasyonların onarılması çok önemlidir. Kanalizasyon tıkanıklığı günümüzde teknolojik aletler yardımıyla yapılmaktadır. Bu teknolojik cihazlar sayesinde pratik ve temiz bir şekilde kanalizasyonlar temizlenmektedir.

Kanalizasyon tıkanıklığı açma işlemi için bölgedeki sorun makinenin robotu kullanılarak ve yabancı atıklar parçalanarak temizlenir. Kanalizasyon tıkanıklığı büyük sorunlar ortaya çıkaracağından hemen önlemi alınmalıdır. Düzenli bir şekilde bakımı yapımı takdirde sorun yaşanmayacaktır. Kanalizasyon tıkanıklığı açma işlemi için kameralı ve robotlu teknolojik kullanılarak yapılması işlemi oldukça kolaylaştırmaktadır. kanalizasyon tıkanıklığı böylelikle ortadan kaldırılır.

Kanal Açma ve temizliği tesisatın sorunsuz işlemesi açısından yılın belli zaman aralıklarıyla yapılması gereken bir işlemdir. Yapılarda oluşan beton ve alçı kalıntıları zamanla taşlaşabilir ve bunun yanında sularınızda ki kireçler birikip tıkanıklık oluşturabilir.

Bununla birlikte çamur, yağ, pislik birikintileri de kanalların tıkanmasında büyük yere sahiptir. Bunlar kanalı tıkayarak sızıntıya neden olmaktadır. Kanal tıkanıklığı aksatılmadan çözülmesi gereken ciddi bir problemdir.


Kanal temizliğinde tıkanıklığa neden olan yağ tutucuları, su depoları ve mazgallarda biriken diğer kalıntıların yerinin nokta sal olarak belirlenmesi gerekmektedir. Bu tıkanıklığın giderilmesinde yapıya hasar verilmeden yapılması için uzman kişiler tarafından profesyonel makinelerle yapılmalıdır. Kanal temizliğinin ilk aşamasında kamerayla görüntüleyip nokta sal tespit yapıldıktan sonra profesyonel bir kişi tarafından kullanılan makine yardımı ile kanal açılmakta ve atıklar parçalanarak yok edilmektedir . Ankara kanal, kanalizasyon, tuvalet, klozet, lavabo, lagar süzgeç tıkanıklığı robotla açma servisi 
Eğer sizde bu ve benzeri problemler yaşıyor iseniz Şahinler kanal ı arayarak yardım isteyebilirsiniz . Şahinler kanal uzman ekibi ile sorunsuz olarak kanal tıkanıklıklarınızı açabilmektedir . 






  • Kanal  Açma:

Evlerde ve konutlarda da kullanılan pis sular ve tuvaletlerden gelen atıklar gider boruları aracılığı ile kanalizasyonlara dökülmektedir. Bu tür konular ile beraber ise özellik ile büyük konut sitelerinde ya da apartmanlarda ise bu tür borular aracılığı ile tonlarca pis su ve atıklar kanalizasyonlara gönderilmektedir. Bu tür konularda ise pis  ve atıkların geçtiği sert ve plastik olan  pim aş adı verilen borular ise bu tür konularda oldukça başarılı ve uzun yıllar dayanarak hizmet verebilmektedirler.


    Bahsettiğimiz ürünler ise günümüzde birçok konut ya da ve apartmanda da tercih edilen kanalizasyon gider borusu olarak da kullanılmaktadır. Uzun yıllar hizmet veren borular hem zaman içerinde hem de bazı kullanım hataları yüzünden de zarar görebilmekte ve deforme de olabiliyorlar. Bu tür konular ile beraber tıkanma konusu ise uzun yıllar kullanım sonucu da belirli bir noktada kendini gösterebilmektedir. Kanalizasyon gideri açma konusunda ise bu konuya kısa sürede de önlem alınması da gerekiyor. Çünkü bu tür borular tıkandığında kullanılan pis suların ve atıklarında tahliye olması imkansız halede gelebilmektedir. Günümüzde ise kanalizasyon gider açma çalışmasında da özel cihazlar ile hizmet veren ve boru içlerine gönderilen cihazlar ile tıkalı olan bölgenin tespiti ile beraber tıkanıklığın giderilmesi de mümkün olabilmektedir. Sizlerde bu tür cihazlara sahip olan Şahinler kanal ı tercih edebilirsiniz diye de düşünüyorum.Şahinler kanal da bu konuda hizmet vermektedir.


hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valfe uygun olan yerlerde uygulama yapılır.