Bu Blogda Ara

sayfalar

16 Aralık 2012 Pazar

kanal işleri kanal Arıza kanal kanalizasyon arıza kanal arıza kanalizasyon açma tünel işleri çek valf işleri kanal açma kanal işleri alt yapı işleri tünel işleri kanalizasyon işleri kanal işleri kanal arıza kanal açma tıkalı klozet açma kanal temizleme kanal işleri wc açma tünel işleri çek valf işleri tıkalı la gar açma kanalizasyon açma tıkalı klozet açma tıkalı vc açma tıkalı mutfak ve banyo giderlerinin açılması 535 642 04 71 şahinler kanal


kanal işleri kanal Arıza kanal AÇMA YAPTIĞIMIZ İŞLERDEN BAZI VİDEO LARIMIZ.....

Şahinler kanaldan sizlere bir yenilik daha yapılan tesisatın, verilen garanti süresini 10 yıla kadar çıkartan tek firmadır yapılan işleriniz uzman ekiplerle ve firmamızın 25 yıllık iş deneyimi ve tecrübesiyle  sizlere kaliteli bir işçilik sunuyor .yapılan işler birinci sınıf malzemelerle yapılmaktadır .sizler şahinler kanalı aradığınızda yapılacak işlerinize anında ve hızlı bir şekilde müdahale edilecektir.yapılan işler arasında açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel  sistemiyle zemini tahrik etmeden 2 metrelik bir alan açılarak tünel kazısı yapılır.

WC & Banyo & Mutfak Tıkanıklığı

Banyo, wc, mutfak tıkanık ların da Avrupa makinelerimiz ile her türlü problemlere karşılık kırmadan zarar vermeden özel olarak çalışmalar yapmaktayız.

Tıkanıklıkları açmak

Buradaki talimatı anlamıyor ya da kendiniz yapamayacağınıza in

Genel tavsiyeler

 Tıkanıklıklar, genellikle yağ, çay, saç vb. atıkların lavabo altındaki boruya bağlı haznede birikmesi ile oluşur. Atık borularını ve bu hazneleri düzenli biçimde temizlerken, bu iş için piyasada satılan uygun maddeleri kullanmak iyi olur.

 Atık birikme haznesi, lavabo veya evyenin hemen altındaki tesisat borusuna bağlıdır. Bu haznenin içinde, kanalizasyon tesisatından gelen kokuları tutmak için bir miktar su bulunur. Ama, burada atıklar birikebilir ve tesisatın tıkanmasına neden olur.

 Eğer evde birden fazla lavabo ve evye tıkalı ise, tıkanıklık ya ana tesisat borusunda ya da kanalizasyon dış bağlantı noktasında olabilir. Böyle bir durum, ancak bir tesisatçı tarafından giderilebilir. Bu durumda bize başvurun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.