Bu Blogda Ara

sayfalar

15 Mart 2013 Cuma

Kanal işleri kanalizasyon işleri tıkalı lagar açma kanalizasyon işleri Tıkalı kanal açma kanalizasyon açma kanalizasyon arıza tıkanıklık açma alo kanal arıza kanal açma ve çatı işleri alo şahinler kanal Ankara



  Şahinler kanal  olarak 1990 yılında faaliyete başlamıştır.
Kanalizasyon tıkanıklığı  loğar temizliği , Çatı aktarma,  Alt Yapı hizmetlerini sürdürmektedir. 
Misyonumuz: Dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden en kaliteliyi en ucuza sizlere sunmak .yapılan işleriniz 10 yıl garanti altına alınmaktadır.


Vizyonumuz: Yaptığımız İşlerimizi zamanında ve mağduriyetsiz teslim edilmesidir.

 PİS SU KANALİZASYON TIKANIKLARIN DA ZAMANDAN tasarruf , EKONOMİK ÇÖZÜM "şahinler kanal " EVLERDEN OTELLERE, HASTANELERDEN KİMYASAL FABRİKALARA, OKULLARDAN RAFİNE LER VE ENERJİ ÜRETEN MERKEZLERDEN TİCARİ BİNALARA KADAR. BU TIKANIK AÇILMAZ! KIRILMASI LAZIM! DENİLEN HER YERDE SON SÖZÜ BİZE BIRAKINIZ...
KIRMADAN, ZARAR VERMEDEN İNGİLİZ TEKNOLOJİSİNİN SON HARİKASI teknolojik ekipmanlarımızdan BİRİ YADA BİR KAÇI SİZİ KESİN ÇÖZÜME ULAŞTIRMAK İÇİN SEFERBER Olur . 





KANAL VE KANALİZASYON TEMİZLEME HİZMETLERİ
Kanalizasyon, WC, Banyo, mutfak tıkanıklarında yerleşim hatları arasında imalatdan yada tıkanmalardan dolayı oluşan sızıntıların tespiti uygun müdahale, izalasyon ve çalışma sonrası dezenfekte hizmetleri sunmaktayız.

ALT YAPI ONARIM VE ÇALIŞMALARIMIZ

Posettif kuyuları ve logar içlerinin temizliği bina içerisindeki dikey hatlarının onarımı ve yenilenmesi alt yapıdaki oluşmuş olan çökme kırılma problemlerinin üst den veya alt dan tünel şeklinde yapım işlerini en iyi şekilde siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.


ÇATI AKTARMA VE ONARIM HİZMETİ
Çatılarınızda karşılaştığınız sorunlar için sizlere kalıcı çözümler öneriyoruz. siz doğru ürünün, doğru çatı da kullanılmasının nedenli önemli olduğunun bilincinde olduğumuz için, malzeme portföyümüzü olabildiğince geniş tutmaya özen gösteriyor ve sizlere bu doğrultu da hizmet sunmayı bir borç biliyoruz. Çatınızda ki hastalık ne olursa olsun, teşhisini uzman kadromuz ile yaparak sizlere tedaviyi garanti ediyoruz.























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.