Bu Blogda Ara

sayfalar

19 Mayıs 2014 Pazartesi

KANAL İŞLERİ KANAL AÇMA TIKALI WC AÇMA KANAL TEMİZLEME TIKALI LAGAR AÇMA ALO KANAL ARIZA TIKALI PİM AŞ AÇMA TIKALI MUTFAK AÇMA KIRMADAN SÖKMEDEN KANAL AÇMA TIKALI KLOZET AÇMA KANAL İŞLERİ TÜNEL İŞLERİ 10 YIL GARANTİ 5356420471 ŞAHİNLER KANAL


 ŞAHİNLER KANAL TUVALET TIKANIKLIĞI HAKKINDA SİZ MÜŞTERİLERİMİZE BİLMENİZ GEREKEN BİLGİLERİ  AÇIKLIYORUZ  KANAL AÇMA VE ARZA KONUSUNDA BİLMENİZ GEREKEN EN ÖNEMLİ BİLGİLERİ ŞAHİNLER KANAL  SİZ MÜŞTERİLERİMİZE PROBLEMLERİ  NASIL ORTADAN KALDIRIL ACANI  AÇIKLIYORUZ

Kokunun sürekli olması durumunda banyo,tuvalet,yada mutfak ana iniş borularının bitim noktası açık bırakılmalıdır yani en son kattan sonra pim aşın ucu çatıya çıkarılmalı ve ağzı açık bırakılmalıdır kapalı olması halinde pis koku dışarı çıkamayacağından en son dairenin lavabo ve süzgeçlerinden koku gelecektir. keşif ve kontrol ve düzeltilmesi için bizden Şahinler kanaldan  hizmet alabilirsiniz. İkinci bir husus mutfak ve lavabo sifonlarının körüklü diye tabir ettiğimiz kokuyu önleyici haznesi bulunmayan sifonlardır Montajı pratik ve kolay olduğundan kendiliğinden uzayan yapısı ile ayrı bi hortuma gerek kalmadan montajı yapılabildiğinden çok sık olarak kullanılır sağlık ve koku açısından bizim önerimiz körüklü değil ,taslı sifonların kullanılmasıdır.  

Tuvalet açma yöntemlerinde en çok kullanılan ve tercih edilen yöntemlerden biri hem ucuz olması hem de çok fazla etkili olması sebebiyle kullanılan tuvalet açıcı kimyasal sıvılardır. Bu kimyasallar ilk başta tıkanıklığın açılması için uygun olsa da sonrasında borulara çok ciddi zararlar vererek betonum su bir etki oluşturmaktadırlar. Bu durumda giderden atılan pislikler burada birikerek bir müddet sonra tıkanıklık sinyalleri verecektir.

Tuvalet tıkanıklarının yüzeysel mi yoksa lagar dan mı kaynaklanan bir yöntem olup olmadığını anlayabilmek için birkaç işlem uygulayabiliriz. Eğer suyu döktüğümüz de su gitmiyorsa bu sorunun yüzeysel olduğunu gösterir ve birkaç müdahale ile hemen açılabilmektedir. Fakat su gidip sonrasında daha fazla geri geliyorsa bu sorunun loğlardan kaynaklandığı gösterir ve uzman bir tesisatçıya başvurmak gerekmektedir.
Tıkalı tuvalet problemi evlerin içinde büyük sıkıntılara sebep olur. Mesela tıkanan tuvaletin taşması hem pisliğe hem de kötü kokulara sebep olmaktadır. Tuvalet açma oldukça dikkat edilerek yapılması gereken bir işlemdir. Genelde borunun “U” noktasında meydana gelen tıkanma kolay bir şekilde açılamayabilir. Tıkanıklığı gidereceğim derken daha kötü sonuçlar ortaya çıkarabilirsiniz. Çok dikkat isteyen bir durum olduğu için eski yöntemleri kullanmak yerine tıkanıklık giderici firmalardan yardım istemelisiniz. Son teknoloji tıkanıklık açma makineleri ile borunun sorunlu bölgesi kamera ile nokta sal olarak tespit edilmektedir. Tuvalet açma makineleri nokta sal olarak tespiti yaptıktan sonra tıkanmaya sebep olan yabancı maddeleri parçalayarak, diğer maddeleri de çekerek borunun temizlenmesi sağlamakta ve işlem bittikten sonra temizlikten emin olmanız için temizlenmiş borunun resmi gösterilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.