Bu Blogda Ara

sayfalar

6 Kasım 2015 Cuma

tıkalı Rögar Kanal arıza kanal açma kanalizasyon açma kanal tünel işleri kanalizasyon işleri kanal işleri şahinler kanal

kanal arıza kanalizasyon arıza altyapı işleri tünel işleri şahinler kanal olarak siz müşterilerimize şahinler kanal olarak faydalı faydalı ve yararlı bilgiler veriyoruz 

1.genellikle en sık yaşanan kanalizasyon tıkanıklığı  kanalizasyon   tıkanıklığı nedir  

 kanalizasyon hatları zaman geçtikçe dolmakta, tıkanmakta ve çeşitli kimyasal atıklar nedeniyle deforme olmaktadır. ve kanalizasayon içi gider su borularının bağlı olduğu kanalizasyonlar zamanla pis su atıkların görüntüsü ve kötü kokusu yüzünden  insanlarını rahatsız eder. Belirli zaman aralıklarıyla kanalizasyonların bakımı ve temizliği yapılmalıdır.
Kanalizasyonlar şehrin alt yapısını oluşturduğu İçin çok büyük öneme sahiptirler. Alt yapısı sağlam olmayan şehirlerde kötü kanalizasyonun etkileri mutlaka insanları etkiler. Özellikle kış aylarında yağmurların da etkisiyle taşma yapan kanalizasyonlar içerisinde biriken tüm pislikleri yüzeye taşır. Kanalizasyon temizleme işlemi aksatılırsa  pisliğin ürettiği bakteriler mantarlar ve bu bakterilerden beslenip büyüyen hayvanlar ürer. Tüm bu olumsuz koşullar insanlara önüne geçilmesi zor hastalıklara yakalanmasına neden olur. 
Kanalizasyon tıkanmaları sadece ev ve iş yerlerimizin atıklarıyla değil yağmur suları ve yağmur sularının  ka
nalizasyon sistemi lavabo, küvet ve tuvaletten başlayıp ana kanalizasyon borusuna kadar ulaşır


  • TIKANAN KLOZETİ AÇMAK:

    şahinler kanal Klozet tıkanıklığı en çok rastlanan tıkanma sorunları arasında gelir. klozetlerin içine yanlışlıkla atılan bir cisim (bez,eldiven,kumaş) ana atık su hatlarında tıkanmasına sebep olabilir. klozet tıkanıklığını kendi yöntemlerinizle açamıyorsanız bizden profesyonel hizmet alabilirsiniz.Klozet tıkanmalarını   uzman tesisatçı ustalarımızla hiçbir yere zarar vermeden açabiliriz.
    TIKALI TUVALETİ AÇMA:







Tuvalet tıkanıklığı en çok rastlanan tıkanma sorunları arasında gelir.tuvaletin içine yalnışlıkla atılan bir cisim (bez,eldiven,kumaş) ana atık su hatları nında tıkanmasına sebep olabilir.tuvalet tıkanması kendi yöntemlerinizle açamıyorsanız bizden profesyonel hizmet alabilirsiniz.tuvalet tıkanmalarını  uzman tesisatçı ustalarımızda hiçbir yere zarar vermeden açabiliriz.
Tıkanıklıklar bir evde olabilecek ciddi sorunlardan biridir tıkanıklığın meydana gelmesi durumunda su geri gelebilir komşularınızın kullandığı su ana hatlarda  tıkanma varsa size gelebilir Şahinler kanal gece gündüz açamadığınız tıkanıklıklarda acil olarak hizmet vermektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.