Bu Blogda Ara

sayfalar

11 Mayıs 2013 Cumartesi

kanal arıza kanal açma alo kanal temizleme şahinler kanal Ankara


  Deneyimli ekibimizle günün hangi saati olursa olsun bir telefon kadar yakınınızdayız. Kullanmış olduğumuz cihazlar Avrupa dan getirtilmiş profesyonel cihazlardır. Hata payını minimum dereceye indirerek sizlere kaliteli, verimli bir çalışma hizmeti vermekteyiz.

10 yıl garanti

Sizlere vermiş olduğumuz hizmet alanlarımız wc tıkanıklığı açma, baca temizleme, kanalizasyon temizleme, çatı aktarma, havalandırma temizliği, lagar temizleme gibi hizmetler vermekteyiz.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız Ankara’da tüm altyapı sorunlarına çözüm olabilmek için deneyimli elemanlarımızla randımanlı bir temizlik hizmeti vermekteyiz.

Ankara kanal arıza firması olarak fabrikalarda, hastanelerde, otellerde, ve okullarda kirli yağ tabakası oluşmuş tüm bölgelerin teknik temizliğini yapmaktayız.
Zaman geçtikçe tıkanmakta olan kanalizasyon hatları kimyasal maddelerden dolayı tıkanmaktadır. Bunun için kanal temizleme araçlarımızı kullanarak
 gereksiz kimyasal atıkların temizliği yapmaktayız…Ev, iş yerleri ve fabrikalarda zamanla kanallar dolmakta ve çeşitli katı maddelerden dolayı tıkanmaktadır. Kanalizasyonların içerinde hidrolik akışının sağlanabilmesi için temizlenmesi gerekmektedir.
Kanalizasyon temizliği nasıl yapılır. ?
Kanalizasyon temizliği doğru cihazlar ve marinalar kullanılarak yapılır. Bundan öncesinde küçük bir sorun oluştuğunda kazı işlemleri yapılmaktaydı. Şimdi ise teknolojiyi kullanarak profesyonel kanal temizleme araçları ile temizlik yapılmaktadır.
Teknolojiyi yakından takip eden Ankara kanal açma firması sayesinde ASKİ bünyesinde profesyonel hizmet vermekteyiz. Kullandığımız kombine kanalizasyon temizleme araçları (geri dönüşüm) özelliği ile kısa bir zamanda onarım yapmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.