Bu Blogda Ara

sayfalar

11 Mayıs 2013 Cumartesi

kanal arıza kanal açma tünel işleri alo kanal arıza tıkalı kılozet açma şahinler kanal Ankara



TIKALI KANALLARA GARANTİLİ ÇÖZÜM   şahinler kanal tarafından
Sizlere vermiş olduğumuz hizmet alanlarımız klozet tıkanıklığı açma, baca temizleme, kanalizasyon temizleme, çatı aktarma, havalandırma temizliği, logar temizleme gibi hizmetler vermekteyiz.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız Ankara’da tüm altyapı sorunlarına çözüm olabilmek için deneyimli ve uzman ekiplerle çalışmaktayız .
siz müşterilerimize şahinler kanalın işinde bir numara  olduğunu kanıtlamak için yapılan işlere 10 YIL GARANTİ VERMEKTEDİR.
Ankara kanal arıza firması olarak fabrikalarda, hastanelerde, otellerde, ve okullarda kirli yağ tabakası oluşmuş tüm bölgelerin teknik temizliğini yapmaktayız.



Zaman geçtikçe tıkanmakta olan kanalizasyon hatları kimyasal maddelerden dolayı tıkanmaktadır. Bunun için kanal temizleme araçlarımızı kullanarak gereksiz kimyasal atıkların temizliği yapmaktayız…Ev, iş yerleri ve fabrikalarda zamanla kanallar dolmakta ve çeşitli katı maddelerden dolayı tıkanmaktadır. Kanalizasyonların içerisinde hidrolik akışının sağlanabilmesi için temizlenmesi gerekmektedir.
Kanalizasyon temizliği nasıl yapılır. ?
Kanalizasyon temizliği doğru cihazlar ve makinelerle kullanılarak yapılır. Bundan öncesinde küçük bir sorun oluştuğunda kazı işlemleri yapılmaktaydı. Şimdi ise teknolojiyi kullanarak profesyonel kanal temizleme araçları ile temizlik yapılmaktadır.            
TEL : 0535 642 04 71 
ANKARA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.