Bu Blogda Ara

sayfalar

23 Ağustos 2013 Cuma

Ankara kanal arıza kanal işleri kanal açma dış cephe montalama kanal temizleme alo kanal arıza bina dış cepe montala ma şahinler kanal

Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çekvalpa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.üvenilir 


kanalizasyon arıza
Evlerde ve konutlarda da kullanılan pis sular ve tuvaletlerden gelen atıklar gider boruları aracılığı ile kanalizasyonlara dökülmektedir. Bu tür konular ile beraber ise özellik ile büyük konut sitelerinde ya da apartmanlarda ise bu tür borular aracılığı ile tonlarca pis su ve atıklar kanalizasyonlara gönderilmektedir. Bu tür konularda ise pis  ve atıkların geçtiği sert ve plastik olan ve pimaş adı verilen borular ise bu tür konularda oldukça başarılı ve uzun yıllar dayanarak hizmet verebilmektedirler.

Bahsettiğimiz ürünler ise günümüzde birçok konut da ve apartmanda da tercih edilen kanalizasyon gider borusu olarak da kullanılmaktadır. Uzun yıllar hizmet veren borular hem zaman içersinde hem de bazı kullanım hataları yüzünden de zarar görebilmekte ve deforme de olabiliyorlar. Bu tür konular ile beraber tıkanma konusu ise uzun yıllar kullanım sonucu da belirli bir noktada kendini gösterebilmektedir. Kanalizasyon gideri açma konusunda ise bu konuya kısa sürede de önlem alınması da gerekiyor. Çünkü bu tür borular tıkandığında kullanılan pis suların ve atıklarında tahliye olması imkânsız halede gelebilmektedir. Günümüzde ise kanalizasyon gider açma çalışmasında da özel cihazlar ile hizmet veren ve boru içlerine gönderilen cihazlar ile tıkalı olan bölgenin tespiti ile beraber tıkanıklığın giderilmesi de mümkün olabilmektedir. Sizlerde bu tür cihazlara sahip olan edebilirsiniz diye d e düşünüyorum.
.

şahinler kanal da bu konuda hizmet almayı da tercih Kanalizasyon Açma ve Kanal Açma
Kanalizasyon Tıkanıklığı
Kanalizasyonlar tıkanıklığı çevremiz için büyük sorunlar doğurabilir.  Bu tıkanıklık yine yapıların zarar görmesine de neden olabilir. Bu sebeple tıkalı kanalizasyonların onarılması çok önemlidir. Kanalizasyon tıkanıklığı günümüzde teknolojik aletler yardımıyla yapılmaktadır. Bu teknolojik cihazlar sayesinde pratik ve temiz bir şekilde kanalizasyonlar temizlenmektedir.
Kanalizasyon tıkanıklığı açma işlemi için bölgedeki sorun makinenin kullanılarak ve yabancı atıklar parçalanarak temizlenir. Kanalizasyon tıkanıklığı büyük sorunlar ortaya çıkaracağından hemen önlemi alınmalıdır. Düzenli bir şekilde bakımı yapımı takdirde sorun yaşanmayacaktır. Kanalizasyon tıkanıklığı açma işlemi için teknolojik  makineler kullanılarak yapılması işlemi oldukça kolaylaştırmaktadır. kanalizasyon tıkanıklığı böylelikle ortadan kaldırılır.
Kanal Açma ve temizliği tesisatın sorunsuz işlemesi açısından yılın belli zaman aralıklarıyla yapılması gereken bir işlemdir. Yapılarda oluşan beton ve alçı kalıntıları zamanla taşlaşabilir ve bunun yanında sularınızdaki kireçler birikip tıkanıklık oluşturabilir.
Bununla birlikte çamur, yağ, pislik birikintileri de kanalların tıkanmasında büyük yere sahiptir. Bunlar kanalı tıkayarak sızıntıya neden olmaktadır. Kanal tıkanıklığı aksatılmadan çözülmesi gereken ciddi bir problemdir.
Kanal temizliğinde tıkanıklığa neden olan yağ tutucuları, su depoları ve mazgallarda biriken diğer kalıntıların yerinin noktasal olarak belirlenmesi gerekmektedir. Bu tıkanıklığın giderilmesinde yapıya hasar verilmeden yapılması için uzman kişiler tarafından profesyonel makinelerle yapılmalıdır. Kanal temizliğinin ilk aşamasında  noktasal tespit yapıldıktan sonra profesyonel bir kişi tarafından kullanılan makine yardımı ile kanal açılmakta ve atıklar parçalanarak yok edilmektedir.




17 Ağustos 2013 Cumartesi

kanal arıza kanal açma kanal işleri tünel işleri kanal açma şahinler kanal Ankara

Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çekvalpa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.
YAPTIĞIMIZ İŞLERDEB BAZILARI:

 KANAL ARIZA ALO ŞAHİNLER KANAL 5356420471


Ankara küçük Esat; ta 6 metre derinlikte 20 metre uzunlukta kaya zeminde yapılan tünel işlerimiz.Yaptığımız işler çok zor zeminde tünel açılarak zorlu çalışmalarla tamamen kaya zeminde uzman ekiplerle tünel açılarak 20 günlük bir süre içinde çalışmamız başarıya ulaşmıştır.Şahinler kanal her zaman aldığı işleri
zor da olsa zamanında teslim etmiştir .Yaptığımız işler 1. sınıf malzemelerle 10 yıl tesisat garantisi şahinler kanal tarafından verilmektedir.Resimde görüldüğü gibi çok zor olan bir işi sizin hizmetinize sunmuştur.
BİZE ULAŞMAK İÇİN:
TEL:0535 642 04 71
 .Ankara  ya daha iyi hizmet sunmak işin yapılan tüm işlerine ve tesisatlarına   Şahinler kanal tarafından firmamızın 25 yıllık iş tecrübesi ve        uzman ekiplerle çalışmaktadır yapılan işler birinci sınıf malzemelerle yapılmaktadır yapılan işler arasında tünel işleri eski kanal büzlerinin pimaşla  yenilenmesi çekvalf işleri gaz olması ve fare çıkışlarını engellemek için ve pis su  geri tepmesini engellemek için çekvalf öneriyoruz Avrupa makinelerle hizmet sunuyoruz. banyo tıkanıkları, mutfak ,bina içi ve dışı tesisatların yenilenmesi , kanalların açılması yenilenmesi , mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanmalarında mevcut zemini kırmadan şahinler kanal tarafından yapılmaktadır.ayrıca binalarda oluşan kanal gazlarına Avrupa çekvalf  takmaktayız.. pis su taşkınlıklarını önler.

16 Ağustos 2013 Cuma

KANAL ARIZA TIKALI KANALLARA ACİL ÇÖZÜM KIRMADAN SÖKMEDEN KANAL AÇMA KANAL TEMİZLEME ALT YAPI İŞLERİ TÜNEL İŞLERİ YENİ KANAL ŞAHİNLER KANAL ANKARA

Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valfa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.
YAPTIĞIMIZ İŞLERDEN BAZILARI:

 KANAL ARIZA ALO ŞAHİNLER KANAL 5356420471


Ankara küçük Esad; da 6 metre derinlikte 20 metre uzunlukta kaya zeminde yapılan tünel işlerimiz.Yaptığımız işler çok zor zeminde tünel açılarak zorlu çalışmalarla tamamen kaya zeminde uzman ekiplerle tünel açılarak 20 günlük bir süre içinde çalışmamız başarıya ulaşmıştır.Şahinler kanal her zaman aldığı işleri
zor da olsa zamanında teslim etmiştir .Yaptığımız işler 1. sınıf malzemelerle 10 yıl tesisat garantisi şahinler kanal tarafından verilmektedir.Resimde görüldüğü gibi çok zor olan bir işi sizin hizmetinize sunmuştur.
BİZE ULAŞMAK İÇİN:
TEL:0535 642 04 71
 .Ankara  ya daha iyi hizmet sunmak işin yapılan tüm işlerine ve tesisatlarına   Şahinler kanal tarafından firmamızın 25 yıllık iş tecrübesi ve        uzman ekiplerle çalışmaktadır yapılan işler birinci sınıf malzemelerle yapılmaktadır yapılan işler arasında tünel işleri eski kanal büzlerinin pim aşla  yenilenmesi çek valf işleri gaz olması ve fare çıkışlarını engellemek için ve pis su  geri tepmesini engellemek için çek valf öneriyoruz Avrupa makinelerle hizmet sunuyoruz. banyo tıkanıkları, mutfak ,bina içi ve dışı tesisatların yenilenmesi , kanalların açılması yenilenmesi , mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanmalarında mevcut zemini kırmadan şahinler kanal tarafından yapılmaktadır.ayrıca binalarda oluşan kanal gazlarına Avrupa çek valf  takmaktayız.. pis su taşkınlıklarını önler.

12 Ağustos 2013 Pazartesi

kanal arıza kanal açma alo kanal arıza tünel işleri çekvalf işleri şahinler kanal Ankara

Ankara kanal açma firması olarak 25 yıldır alt yapı çalışmaları alanında hizmet vermekteyiz.  Deneyimli ekibimizle günün hangi saati olursa olsun bir telefon kadar yakınınızdayız.  Hata payını minimum dereceye indirerek sizlere kaliteli, verimli bir çalışma hizmeti vermekteyiz.


Sizlere vermiş olduğumuz hizmet alanlarımız wc tıkanıklığı açma, baca temizleme, kanalizasyon temizleme, çatı aktarma,  kanal açma , kanal temizleme , loğar tünel işleri , ve beton büzlerin pvc ile yenilenmesi v.b gibi hizmetler vermekteyiz.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Ankara’da tüm altyapı sorunlarına çözüm olabilmek için deneyimli elemanlarımızla randımanlı bir temizlik hizmeti vermekteyiz.

Ankara kanal arıza, hastanelerde, otellerde, ve okullarda kirli yağ tabakası oluşmuş tüm bölgelerin teknik temizliğini yapmaktayız.





Zaman geçtikçe tıkanmakta olan kanalizasyon hatları kimyasal maddelerden dolayı tıkanmaktadır. Bunun için kanal temizleme araçlarımızı kullaranak gereksiz kimyasal atıkların temizliği yapmaktayız…Ev, işyerleri ve fabrikalarda zamanla kanallar dolmakta ve çeşitli katı maddelerden dolayı tıkanmaktadır. Kanalizasyonların içersinde hidrolik akışının sağlanabilmesi için temizlenmesi gerekmektedir.
Kanalizasyon temizliği nasıl yapılır. ?
Kanalizasyon temizliği doğru cihazlar ve makinalar kullanılarak yapılır. Bundan öncesinde küçük bir sorun oluştuğunda kazı işlemleri yapılmaktaydı. Şimdi ise teknolojiyi kullanarak profesyonel kanal temizleme araçları ile temizlik yapılmaktadır.
Teknolojiyi yakından takip eden Şahinler kanal kanal açma  sayesinde ASKİ bünyesinde profesyonel hizmet vermekteyiz. kullandığımız kombine kanalizasyon temizleme araçları (geri dönüşüm) özelliği ile kısa bir zamanda onarım yapmaktadır.

Not: Ankara kanal arıza şahinler kanal  olarak Ankara ’nın hemen hemen her bölgesinde hizmet vermekteyiz.

KANAL ,TÜNEL ,CJB İLE AÇIK KAZI İŞLERİ 10 YIL GARANTİ İLE YAPILIR

Alt yapı sistemlerini kullanarak kanal temizleme işleri ve kanalizasyon temizleme işlemlerinde Ankara’da en iyi alt yapı uzman ve deneyimli ekiplerle hizmet vermekteyiz. Alt yapı çalışmaları olmaz ise tıkanan kanal hatlarında büyük tehlikeler uyandırabilmektedir. Bunun kanalizasyon işleri çok önemlidir. Kullanmış olduğumuz makineler genel itibariyle Avrupa makinelerden oluşmakta olup kanal hatlarının açılmasında siz değerli müşterilerimize profesyonel olarak destek vermekteyiz.
Kanal işleri zor ve herkes tarafından yapılmayacak basit bir iş değildir. Bu gibi çalışmaların yapılmasında her zaman deneyim sahibi ve yeterli personel sayısı kadar personel ile yapılması gerekmektedir. Şahinler kanal işleri profesyonel   olarak  ekibimiz ile sonuç odaklı çalışarak %100 anlamda her işin üstesinden gelip iş sonrasında ise garanti kapsamında hizmet sunmaktayız. 

1 Ağustos 2013 Perşembe

kanal işleri kanal arıza tünel işleri alo kanal arıza kanal açma kanal temizleme alo kanal arıza şahinler kanal Ankara



Ankara da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığın da 8 metre derinlikte 10 metre uzunlukta la gar içinden yaptığımız tünel çalışmalarından bazı çektiğimiz video görüntülerimiz.Şahinler kanalın yaptığı zorlu zeminde yapılan çalışmada tamamen kendi ekipmanları ile uzman ekiplerle yapılmıştır . 8 metre derinlikte 80 lik loğar içinden tünel açılarak 10 metre tünel işi şahinler kanal tarafından yapılmıştır. şahinler kanal yaptığı işlere 10 yıl garanti vermektedir..Şahinler kanal sizlere daha iyi hizmet sunmak için yapılan tesisatlara ve yapılan işlere şahinler kanal  tarafından                      1 0 yıl garanti kapsamına alınması.. firmamızın 25 yıllık iş deneyimi kendimiz tarafından yapılmaktadır . yapılan işlerin birinci sınıf malzemelerle      yapılmaktadır .yapılan işler arasında klozet tıkanıkları banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları bina içi ve dışı kanal giderlerinin yenilenmesi çatı işleri ve çatı aktarma  mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanmalarında mevcut zemini kırmadan Avrupa makinelerle şahinler kanal tarafından garantili bir şekilde yapılmaktadır.                        HİZMET NO: 0535 642 04 71.... 

UZMAN  ekibimiz ile yandaki resimdeki gibi dar ve zorlu İŞLERİNİZİ ekibimiz ile işlerinizi 10 yıl garanti ve güvenli malzemeleri göz önüne alarak işlerinizi zamanında teslim  etmekteyiz 
BİZE ULAŞABİLMEK İÇİN :
TEL:0535 642 04 71 İ ARAYABİLİRSİNİZ .

kanal arıza kanal açma kanal temizleme.kanaları Bina içi ve dışı tıkalı kanalların açılması. kanal arıza ile Türkiye'de siz Ankaralıların hizmetindedir. alo kanal arıza şahinler kanal Ankara

Deneyimli ekibimizle günün hangi saati olursa olsun bir telefon kadar yakınınızdayız. Kullanmış olduğumuz cihazlar Avrupa dan getirtilmiş profesyonel cihazlardır. Hata payını minimum dereceye indirerek sizlere kaliteli, verimli bir çalışma hizmeti vermekteyiz.
tıkanıklığı kırmadan açma
•Mutfak evye lavabolarındaki tıkanmaları
•Klozet tıkanmasında makine ile kırmadan çözüm
•Küvet tıkanması kırmadan
tuvalet tıkanıklığında  hasarsız çözüm.

Şahinler kanalizasyon Tuvalet tıkanıklığı en çok rastlanan tıkanma sorunları arasında gelir.tuvaletin içine atılan bir cisim (bez,eldiven,kumaş) ana atık su hatlarında tıkanmasına sebep olabilir.tuvalet tıkanması kendi yöntemler inizle açamıyorsanız Şahinler kanal tarafından profesyonel hizmet alabilirsiniz.tuvalet tıkanmalarını uygun makinelerle  ve uzman tesisatçı ustalarımızda  ilçe ve mahallerinde hizmet vermektedir.

Evlerde ve konutlarda da kullanılan pis sular ve tuvaletlerden gelen atıklar gider boruları aracılığı ile kanalizasyonlara dökülmektedir. Bu tür konular ile beraber ise özellik ile büyük konut sitelerinde ya da apartmanlarda ise bu tür borular aracılığı ile tonlarca pis su ve atıklar kanalizasyonlara gönderilmektedir. Bu tür konularda ise pis  ve atıkların geçtiği sert ve plastik olan ve pimaş adı verilen borular ise bu tür konularda oldukça başarılı ve uzun yıllar dayanarak hizmet verebilmektedir. Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir

 olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çekvalf a uygun olan yerlerde uygulama yapılır.