Bu Blogda Ara

sayfalar

12 Ağustos 2013 Pazartesi

kanal arıza kanal açma alo kanal arıza tünel işleri çekvalf işleri şahinler kanal Ankara

Ankara kanal açma firması olarak 25 yıldır alt yapı çalışmaları alanında hizmet vermekteyiz.  Deneyimli ekibimizle günün hangi saati olursa olsun bir telefon kadar yakınınızdayız.  Hata payını minimum dereceye indirerek sizlere kaliteli, verimli bir çalışma hizmeti vermekteyiz.


Sizlere vermiş olduğumuz hizmet alanlarımız wc tıkanıklığı açma, baca temizleme, kanalizasyon temizleme, çatı aktarma,  kanal açma , kanal temizleme , loğar tünel işleri , ve beton büzlerin pvc ile yenilenmesi v.b gibi hizmetler vermekteyiz.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Ankara’da tüm altyapı sorunlarına çözüm olabilmek için deneyimli elemanlarımızla randımanlı bir temizlik hizmeti vermekteyiz.

Ankara kanal arıza, hastanelerde, otellerde, ve okullarda kirli yağ tabakası oluşmuş tüm bölgelerin teknik temizliğini yapmaktayız.





Zaman geçtikçe tıkanmakta olan kanalizasyon hatları kimyasal maddelerden dolayı tıkanmaktadır. Bunun için kanal temizleme araçlarımızı kullaranak gereksiz kimyasal atıkların temizliği yapmaktayız…Ev, işyerleri ve fabrikalarda zamanla kanallar dolmakta ve çeşitli katı maddelerden dolayı tıkanmaktadır. Kanalizasyonların içersinde hidrolik akışının sağlanabilmesi için temizlenmesi gerekmektedir.
Kanalizasyon temizliği nasıl yapılır. ?
Kanalizasyon temizliği doğru cihazlar ve makinalar kullanılarak yapılır. Bundan öncesinde küçük bir sorun oluştuğunda kazı işlemleri yapılmaktaydı. Şimdi ise teknolojiyi kullanarak profesyonel kanal temizleme araçları ile temizlik yapılmaktadır.
Teknolojiyi yakından takip eden Şahinler kanal kanal açma  sayesinde ASKİ bünyesinde profesyonel hizmet vermekteyiz. kullandığımız kombine kanalizasyon temizleme araçları (geri dönüşüm) özelliği ile kısa bir zamanda onarım yapmaktadır.

Not: Ankara kanal arıza şahinler kanal  olarak Ankara ’nın hemen hemen her bölgesinde hizmet vermekteyiz.

KANAL ,TÜNEL ,CJB İLE AÇIK KAZI İŞLERİ 10 YIL GARANTİ İLE YAPILIR

Alt yapı sistemlerini kullanarak kanal temizleme işleri ve kanalizasyon temizleme işlemlerinde Ankara’da en iyi alt yapı uzman ve deneyimli ekiplerle hizmet vermekteyiz. Alt yapı çalışmaları olmaz ise tıkanan kanal hatlarında büyük tehlikeler uyandırabilmektedir. Bunun kanalizasyon işleri çok önemlidir. Kullanmış olduğumuz makineler genel itibariyle Avrupa makinelerden oluşmakta olup kanal hatlarının açılmasında siz değerli müşterilerimize profesyonel olarak destek vermekteyiz.
Kanal işleri zor ve herkes tarafından yapılmayacak basit bir iş değildir. Bu gibi çalışmaların yapılmasında her zaman deneyim sahibi ve yeterli personel sayısı kadar personel ile yapılması gerekmektedir. Şahinler kanal işleri profesyonel   olarak  ekibimiz ile sonuç odaklı çalışarak %100 anlamda her işin üstesinden gelip iş sonrasında ise garanti kapsamında hizmet sunmaktayız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.