Bu Blogda Ara

sayfalar

1 Ağustos 2013 Perşembe

kanal arıza kanal açma kanal temizleme.kanaları Bina içi ve dışı tıkalı kanalların açılması. kanal arıza ile Türkiye'de siz Ankaralıların hizmetindedir. alo kanal arıza şahinler kanal Ankara

Deneyimli ekibimizle günün hangi saati olursa olsun bir telefon kadar yakınınızdayız. Kullanmış olduğumuz cihazlar Avrupa dan getirtilmiş profesyonel cihazlardır. Hata payını minimum dereceye indirerek sizlere kaliteli, verimli bir çalışma hizmeti vermekteyiz.
tıkanıklığı kırmadan açma
•Mutfak evye lavabolarındaki tıkanmaları
•Klozet tıkanmasında makine ile kırmadan çözüm
•Küvet tıkanması kırmadan
tuvalet tıkanıklığında  hasarsız çözüm.

Şahinler kanalizasyon Tuvalet tıkanıklığı en çok rastlanan tıkanma sorunları arasında gelir.tuvaletin içine atılan bir cisim (bez,eldiven,kumaş) ana atık su hatlarında tıkanmasına sebep olabilir.tuvalet tıkanması kendi yöntemler inizle açamıyorsanız Şahinler kanal tarafından profesyonel hizmet alabilirsiniz.tuvalet tıkanmalarını uygun makinelerle  ve uzman tesisatçı ustalarımızda  ilçe ve mahallerinde hizmet vermektedir.

Evlerde ve konutlarda da kullanılan pis sular ve tuvaletlerden gelen atıklar gider boruları aracılığı ile kanalizasyonlara dökülmektedir. Bu tür konular ile beraber ise özellik ile büyük konut sitelerinde ya da apartmanlarda ise bu tür borular aracılığı ile tonlarca pis su ve atıklar kanalizasyonlara gönderilmektedir. Bu tür konularda ise pis  ve atıkların geçtiği sert ve plastik olan ve pimaş adı verilen borular ise bu tür konularda oldukça başarılı ve uzun yıllar dayanarak hizmet verebilmektedir. Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir

 olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerinde tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çekvalf a uygun olan yerlerde uygulama yapılır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.