Bu Blogda Ara

sayfalar

9 Aralık 2013 Pazartesi

kanal arıza kanal açma açık kazı işleri şahinler kanal Ankara kanal ve lağoba tıkanıkları Kanalizasyon temizleme, la gar kanal tıkanıklıklarının giderilmesi, Lavabo ve klozet tıkanıklıklarının giderilmesi, Süzgeç ve atık su hatlarının temizlenmesi, Su kaçaklarının ve su sızıntılarının tespit edilip tamir edilmesi, Alt yapı tesisatı, kanal yapımı, onarımı, kurulumu ve yenilenmesi, Sıhhi su tesisat kaçaklarını kırım yapmadan tespit ve onarım çalışmaları, Yapılarınızın la gar pim aş hattı temizleme çalışmaları, Fabrika, bina, resturant, villa. aylık ve yıllık bakım çalışmaları, tıkanıklıklarını İngiliz teknolojisi ile kırmadan sökmeden saniyede açabilen Türkiye'nin benzersiz tek kuruluşudur. Alo Kanal Arıza;05356420471

BİZE ULAŞABİLMEK İÇİN :GSM: +90 (535) 642 04 71 youtube :kanal işleri .com
Mail: msahinkul[at]g mail.com

http://sahinlerkanal.blogspot.com/ Ankara


GENEL TIKANIKLIK PROBLEMLERİ:

Alt katta oturuyorum üst kattakiler su 
kullandığında benim tuvaletimden su  taşıyor?

Bu durumda şikayet en alt katta ise ilk kontrol edilmesi gereken dış loğardır dış loğar tıkanmış olabilir ŞAHİNLER KANAL 

 ile irtibata geçerek ARIZA NIN tespiti loğarın temizlenmesi gerekir . Dış loğ arda herhangi bir sorun yoksa bina iç hattındaki tıkanıklığın açılması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Klozet yada lavabodan su döktüğümde banyonun yer süzgecinden su çıkıyor?

 Atık su hatları genellikle binada dikey iniş olarak döşenir ve her daire çatal ile bu ana hatta bağlanır muhtemelen bağlantıyı sağlayan çatalda yada çatalın ilerisinde  tıkanıklık meydana gelmiştir.Bu sorunu kırmadan çözmek için bizden hizmet alabilirsiniz.
 Monta lama İşleri: 20 yıllık tecrübemizle Şahinler kanal ve dış cephe monta lama işlerinde %50 tasarruf  siz Ankara lıların monta lama ve iç tadilat işlerinizde sizleri memnun etmek için en iyi şekilde birinci sınıf işçilik sunarak kaliteli ustalarımızla bu sektörde marka olmayı kendine hedef tutarak çalışmalarımızı yapmaktayız yola çıkış amacımız, sektöre yeni bir soluk getirmektir. kaliteli, ekonomik ve yenilikçi çözümler sunarak inşaat alanında güvenilir bir marka olmayı hedefledik. Geçen yıllar içinde bu amacımıza ulaştık, bugün inşaat sektörünün öncü firmaları arasında yer alıyor. müşteri memnuniyeti en temel hedefimizdir. Bunun için; yılların vermiş olduğu tecrübemiz ile pratik, ekonomik ve uzun ömürlü çözümler sunarız. Üstlendiğimiz tüm işleri profesyonel ekip ve ekipmanlarla en doğru ve hızlı biçimde tamamlarız. Tadilat ve tamirat işlerinden her türlü taahhüt işlerine kadar inşaat sektörünün her alanında faaliyet gösterecek alt yapıya sahibiz. Yıllar içinde edindiğimiz tecrübeyi tüm işlerimize eksiksiz olarak yansıtarak güvenilirliğimizle her zaman sizin yanınızdadır


Kanal işleri ve kanal arıza:Alt yapı sistemlerini kullanarak kanal temizleme işleri ve kanalizasyon temizleme işlemlerinde Ankara’da en iyi alt yapı uzman ve deneyimli ekiplerle hizmet vermekteyiz. Alt yapı çalışmaları olmaz ise tıkanan kanal hatlarında büyük tehlikeler uyandırabilmektedir. Bunun kanalizasyon işleri çok önemlidir. Kullanmış olduğumuz makineler genel itibariyle Avrupa makinelerden oluşmakta olup kanal hatlarının açılmasında siz değerli müşterilerimize profesyonel olarak destek vermekteyiz.
  • ÇEK VALF NEDİR ?  NE İŞE YARAR ? :

  • Çek valf binalarda belediye hattından pis  suyun tıkanması halinde akışkanlık sağlamadığından binanızın önünde bulunan la garların tıkandığı zaman binanı alt bodrum katı na kanal suyu taşkınlıkları meydana gelecektir.Bazende rüzgarın ters esmesiyle bina da bulunan la gardan kanal gazının yeterince hava almayan yerlerde bina içlerinde istenmeyen pis kokular meydana gelmektedir . Binada bulunan süzgeçlerden ve banyo - mutfak ta bulunan süzgeçlerden de pis kokular yayılmasına sebep olacaktır. Bu kokuları yaşamak istemiyorsanız şahinler kanal ı arayarak sorunlarınızın giderilmesinde ayrıca çek valf takılması halinde binanızda istenmeyen farelerinde kolayca binanıza giremeyeceğini sağlayacaktır. Binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valfa uygun olan yerlerde uygulama yapılır.

    Ankara Küçük Esat* taki bazı çalışmalarımızdan örnekler: 12 metre uzunluğunda yaptığımız 4.70 derinliğinde tünel ve

    kanal çalışmaları . Uzman ekibimiz ile her türlü(zor zeminde)ve dar alanlarda üstten kazı yapılamayan yerlerde tünel sistemi ile zemini tahrip etmeden en kısa yoldan kanal sorunlarınızı şahinler kanal tarafından itina ile yapılan tesisata 10 yıl garanti kapsamına ve 1. sınıf malzemelerle işlerinizi  zamanında teslim ederek sizlere hizmet sunuyoruz .
    yapılan işler arasında eski hatların yenilenmesi ,
    mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanan boruların açılması zemini kırmadan (tahrip etmeden) Açıyoruz.

KIŞIN ÇATI İNİŞLERİNDEKİ TIKANMALARA DİKKAT:


  • ŞAHİNLER KANAL Kışa girmeye hazırlandığımız bu dönemlerde tıkanıklık konusunda dikkat edilmesi gereken bir hususta çatı giderlerin ANKARA’da çatı giderlerinin çoğu balkon süzgeçlerinin ana pim aş hatlarına bağlıdır yazın bir sorun yok gibi görünebilir fakat pim aşlar daki birikinti yada tıkanıklık şiddetli yağmurlarda kendini gösterecektir asıl önemli olan ana pim aşlar çatı suyunu çekmeye yetmezse dairenizin balkonundaki süzgeçlerden su taşmaları olacaktır evde olmadığınız bir günde evinizi bu yüzden su basabilir kışa girmeden bir problem olduğunu düşünüyorsanız gözden geçirin.
  • Kanalizasyon temizliği nasıl yapılır ?
    Kanalizasyon temizliği doğru cihazlar ve marinalar kullanılarak yapılır. Bundan öncesinde küçük bir sorun oluştuğunda kazı işlemleri yapılmaktaydı. Şimdi ise teknolojiyi kullanarak profesyonel kanal temizleme araçları ile temizlik yapılmaktadır.
    Teknolojiyi yakından takip eden Ankara kanal açma firması sayesinde ASKİ bünyesinde profesyonel hizmet vermekteyiz. Kullandığımız kombine kanalizasyon temizleme araçları (geri dönüşüm) özelliği ile kısa bir zamanda onarım yapmaktadır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.