Bu Blogda Ara

sayfalar

11 Aralık 2013 Çarşamba

kanal işleri kanal arıza kanal açma açık kazı işleri şahinler kanal Ankara kanal ve lağoba tıkanıkları Kanalizasyon temizleme, la gar kanal tıkanıklıklarının giderilmesi, Lavabo ve klozet tıkanıklıklarının giderilmesi, Süzgeç ve atık su hatlarının temizlenmesi, Su kaçaklarının ve su sızıntılarının tespit edilip tamir edilmesi, Alt yapı tesisatı, kanal yapımı, onarımı, kurulumu ve yenilenmesi, Sıhhi su tesisat kaçaklarını kırım yapmadan tespit ve onarım çalışmaları, Yapılarınızın la gar pim aş hattı temizleme çalışmaları, Fabrika, bina, resturant, villa. aylık ve yıllık bakım çalışmaları, tıkanıklıklarını İngiliz teknolojisi ile kırmadan sökmeden saniyede açabilen Türkiye'nin benzersiz tek kuruluşudur. Alo Kanal Arıza;05356420471

Alo Kanal Arıza kanal açma Amacı altyapı, kanalizasyon ve tesisat alanında siz Ankara 'lı lara en iyi hizmeti sunmakta olan firmamız her türlü bina içi ve bina dışı kanalizasyon ve tesisat sorunlarınızı kırmadan sökmeden zemine zarar vermeden Avrupa makinelerle tıkalı (klozet banyo ,mutfak)giderleri ve mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanan hatların şahinler kanal tarafından uzman ekiplerle arızayı yerinde tespit edip çalıştırıyoruz.


  1. Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle . Çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valfe uygun olan yerlerde uygulama yapılır.Şahinler Kanal Şahinler kanaldan sizlere bir yenilik daha ,yapılan tesisatın, verilen garanti süresini 10 yıla kadar çıkartan tek firmadır .

  • 25  YILIK İŞ DENEYİMİ 
  • 1 . sınıf malzeme ve işçilik .
    1. Hizmette kaliteyi veriyoruz.
    2. 10 yıl garanti sunuyoruz.
    3. uzman ekip ile çalışıyoruz.
    4. Sağlıklı çalışmaya önem veriyoruz.
    5. güvenilir malzemelerle çalışıyoruz.
    6. mevcut zemine zarar vermeden çalışıyoruz.
    7. Zamanında ve yerinde teslimat sunuyoruz.
teknolojiden yararlanıyoruz.
BİZE ULAŞABİLMEK İÇİN:GSM: +90 (535) 642 04 71
Mail: msahinkul[at]gmail.com
youtube :kanal işleri.com
Ankara


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.