Bu Blogda Ara

sayfalar

2 Kasım 2014 Pazar

kanal işleri kanal açma kanalizasyon işleri tıkalı klozet açma wc açma tıkalı mutfak açma kırmadan sökmeden kanal açma TESİSATLARDAKİ TIKANMA SORUNLARINA ETKİLİ VE FARKLI ÇÖZÜM KIRMADAN! SÖKMEDEN! ŞAHİNLER KANAL

Tuvalet tıkanıklığı açma konusunda uzman, en son teknolojik bilgi ve donanıma sahip su tesisatçılarının  sayesinde klozetin içine attığınız tuvalet kağıtları, boruların içinde biriken tortular ve saç, kıl gibi birikintilerin  yol açtığı tıkanıklık derdi sona eriyor.
 Kırmadan robotla tıkanıklık açan sistemi duymuşsunuzdur.Özellikle iç mekanlarda yoğun kullanıma da bağlı olarak tıkanıklıklar yaşanıyor.Yaz aylarında mikrop saçan görüntülerin yanında yayılan kötü kokular başınıza iş açıyor.Su kaçaklarına ve yüksek fatura bedellerine neden olan tıkanıklıklar, hem sizi hem de çevrenizi tehdit ediyor.Ev, iş yeri gibi tüm mekanlarda görülen bu etkilerden kurtulmak oldukça kolay.

Alaturka ve alafranga tuvalet tıkanıklarında
Banyo ve süzgeç giderlerinde
Mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanmalarında kırmadan ve sökmeden kesin sonuç şahinler kanal da'
K-60 Kanal Açma Makinası ile dış hat çalışması
K-60 makinası, ekipman parçaları ile birlikte
K-60 Kanal açma maki nası ile iç hat çalışması

Firmamız Ankara ili ve ilçelerine  kanalizasyon açma ve tamiri yanında tüm sıhhi tesisat işlerinde de hizmet vermektedir. Ayrıca Şahinler kanal  firmamız yakın çevre illeri olan  kanalizasyon tıkanıklıklarını gidermek suretiyle hizmet vermiştir.

Ankara İli içerisinde verdiğimiz Kanalizasyon tıkanıklığı, klozet tıkanıklığı ve benzer hizmetleri sitemizin referanslar bölümünden inceleyebilirsiniz. Şahinler  tesisat,vakum tesisatı,,  vidanjör,kanalizasyon görüntüleme,bilinmeyen hat tespiti,,,lavabo açma,, Ankara lagar açma,,wc açma,mutfak tıkanıklığı,,kanal görüntüleme,tuvalet tıkanıklığı,tuvalette su gitmiyor,mutfak suyu gitmiyor,tuvalet açma firması,Şahinler kanal  vidanjör,yağmur borusu tesisatı,lavabo montaj,
Şahinler  kanalizasyon arıza,banyo gideri açma, pim aş açma,Şahinler kanal kanalizasyon  
Şahinler  tesisat, sıhhi tesisat,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.