Bu Blogda Ara

sayfalar

26 Kasım 2014 Çarşamba

kanal açma Tıkalı kanalizasyon kanallarının kırmadan, kazmadan açılması kırmadan sökmeden Avrupa dan ital makine larla kanal açma Tuvalet Tıkanıklığı Giderilmesi İşi kanal temizleme tünel işleri kanal açma kanal arıza kanalizasyon işleri tünel işleri wc açma tıkalı lagar açma kırmadan sökmeden kanal açma şahinler kanal BİZE ULAŞABİLMEK İÇİN: GSM: +90 (535) 642 04 71

Aklınızdaki tamirci imajını unutun! Artık, bugüne kadar tamircilerle yaşamış olduğunuz tüm sıkıntıları tamamen geride bırakacak, eviniz ve iş yerinizin tüm tamir ve tadilat ihtiyaçlarını tek bir firma ile profesyonel düzeyde çözebileceksiniz. Artık eğitimli, güvenilir, müşteri memnuniyetini en ön planda tutan, zamanında gelen, işinin ehli, güvenlik soruşturması yapılmış, yapılacak işi istediğiniz gibi yaptığı gibi, fahiş fiyatlar da talep etmeyen, fiyat politikası belirli, aradığınız zaman ulaşabileceğiniz, üniformalı ve üstü başı temiz, işini temiz ve tertipli yapan, iş yaparken evinizi batırmayan, evinizin işini yarım bırakıp başka müşterilere gitmeyen, şikayetlerinizle ilgilenen ve büyük önem veren tamirciler var.  şahinler kanal tamirciliğin kurallarını yeniden yazarak TAMİRCİLİK İŞİNİN İMAJINI TAMAMEN DEĞİŞTİRİYOR!
  kanal işleri   , , bakım,  benzeri işleriniz için bizi çağırabilirsiniz .Biz bütün bu işler için tecrübeli ustaları sizin için işe aldık ve eğittik. Hatta evinizde veya büronuzdaki herhangi bir işi yaparken bir yardımcıya ihtiyacınız olursa, hemen bir yardımcı da gönderebiliriz.
Gazete ilanlarından, dükkanının önünden geçerken görüp tesadüfen bulduğunuz veya bir yerlerde tanıştığınız, tamirci olduğunu söyleyen kişinin evinizi yıkıp döküp pisletmeyeceğini umarsınız. İşinin ustası olup olmadığından, hırsız veya sabıkalı olup olmadığından hiç bahsetmiyoruz bile!... Evinizle ilgili böyle bir risk, "bekleyip görelim" denebilecek cinsten bir risk değildir. Bu riske girmek yerine, markalaşmış, profesyonel bir büyük firmadan hizmet alabilirsiniz. Hem de çok uygun fiyatlara!...
Evinize gelen tamirci, tesisatçı, marangoz, boyacı, vb. kişileri evinize almadan önce, haklarında ciddi bir güvenlik soruşturması yapıp, sabıka kaydını ve ikametgah belgelerini kontrol edip ondan sonra içeriye alabilseniz ne kadar iyi olurdu değil mi? şahinler kanal .blogspot.com, çalışanlarının hepsi için güvenlik soruşturması yapmakta ve referansla işe almaktadırşahinler kanal .blogspot.com. .com'un çalışanlarına güvenebilir, gönül rahatlığıyla evinize alabilirsiniz. Evinize kimi aldığınızı bilmeniz için, çalışanlarımızın hepsi şahinler kanal .blogspot.com,.com’un üniformasıyla ve söz verdiğimiz saatte gelir.
, evinizdeki küçük tamir işlerine “büyük önem veren!” bir firmadır!
HİZMETLERİMİZDEN BAZILARI:-kanal-tünel -pvc işleri -lagar temizliği garantili yapılır tel 05356420471




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.