Bu Blogda Ara

sayfalar

18 Kasım 2013 Pazartesi

Kanal Arıza kanal açma kanal temizleme tıkalı mutfak wc banyo tıkalı klozet tıkalı lagar pim aş kırmadan şahinler kanal tarafından açılır Ankara

Kanal Açma ve Temizleme:
 Banyo, mutfak, tuvalet lavabo ve gider tıkanmasının en büyük sebepleri yağ, yemek atıkları ve katı atıkların yanlışlıkla atılmasıdır. Bu yabancı maddeler zaman içerisinde pim aş ve pik borularına yapışarak giderlerin yani boruların tıkanmasına sebep olmaktadır. Bu nedenle mevcut imkanlarla açılması oldukça zordur dolayısıyla profesyonel bir ekip şahinler kanal tarafından en az hasarla sorun çözülmelidir.
 Yer altına kurulmuş olan kanalizasyon hattı zaman içerisinde yabancı maddeler yüzünden dolmakta ve deforme olmaktadır, ve bunun sonucu olarak tıkanmalar oluşmaktadır bu ve benzeri sorunlarla karşılaşmamak için kanalların sürekli temizlenmesi gerekmektedir. Kanal temizleme işlemi geçmişte ilkel yollardan yapılmaktaydı şimdi de Şahinler kanal tarafından Avrupa dan İthal makinelerle mevcut zemine zarar vermeden arızayı yerinde tespit edip açıyoruz. Birçok zorlukla karşılaşmaktayız . Zaman içinde gelişen teknoloji ile kanal temizleme işlemi sorun olmaktan çıkmıştır. Nedeni ise teknolojinin gelişmesi ile kanal temizleme araçlarının ortaya çıkmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.