Bu Blogda Ara

sayfalar

19 Kasım 2013 Salı

kanal arıza kanal açma tıkalı klozet açma temizleme kanal işleri tünel işleri çek valf işleri tıkalı la gar açma kanalizasyon açma tıkalı mutfak ve banyo giderlerinin açılması şahinler kanal Ankara

EN SON TEKNOLOJİK MAKİNELERLE   YAPIYORUZ...

BİZE ULAŞABİLMEK İÇİN :GSM: +90 (535) 642 04 71 youtube :kanal işleri .com
Mail: msahinkul[at]g mail.com 


Deneyimli kadromuz ile verdiğimiz hizmette gösterdiğimiz
titizlik, ve kaliteden ödün vermeden büyük kararlılıkla
sizlerin ihtiyaçlarına hizmet vermekten Şahinler kanal tarafından  gurur duyuyoruz.
Şahinler kanal Kanalizasyon kanal arıza kanal işleri Alt Yapı alanında çalışmaktadır. 25 yıllık iş tecrübesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımı ile müşterilerine hizmet vermeye  Şahinler Kanal devam etmektedir.
Firmamız sahip olduğu teknik donanım ve uzman kadrosu ile her şekil altyapı ile ve ebatta kanalizasyon, drenaj, bina iç ve dış pis su tesisatlarının bakımı, yenilenmesi, pis su tesisatı sökümü ve yeniden döşenmesi.
HEDEFİMİZ: Amacımız çalışma sahalarımızda gerekli özentiyi gösterip bizi tercih eden müşterimize temiz sağlıklı altyapı ile daha güçlü çalışmalara imza atmak ve hedeflerimizden şaşmamaktır.
KURUMSAL POLİTİKAMIZ: Faaliyetlerimize başladığımız günden itibaren kazandığımız bilgi birikimini, hızlı ve etkin organizasyon yeteneğimizi ve teknolojinin sunduğu olanakları kullanarak müşterilerimizin memnuniyetinin sağlanmasıdır.
PRENSİBİMİZ: Konularında iyi yetişmiş, deneyimli, insan kaynağı ile çalışarak ve teknolojiyi devamlı takip ederek tasarımda, üretimde ve yönetimde doğru organizasyon ve koordineli çalışma ile güvenliği ve kaliteyi ön plana alarak taahhütlerimizdeki işleri zamanında tamamlamaktır.
Saygılarımızla..

Ankara

Alo Kanal Arıza kanal açma Amacı altyapı, kanalizasyon ve tesisat alanında siz Ankara 'lılara en iyi hizmeti sunmakta olan firmamız her türlü bina içi ve bina dışı kanalizasyon ve tesisat sorunlarınızı kırmadan sökmeden zemine zarar vermeden Avrupa makinelerle tıkalı (klozet banyo ,mutfak)giderleri ve mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanan hatların şahinler kanal tarafından uzman ekiplerle arızayı yerinde tespit edip çalıştırıyoruz.

Ankara Küçük Esat* taki bazı çalışmalarımızdan örnekler: 12 metre uzunluğunda yaptığımız 4.70 derinliğinde tünel ve

kanal çalışmaları . Uzman ekibimiz ile her türlü(zor zeminde)ve dar alanlarda üstten kazı yapılamayan yerlerde tünel sistemi ile zemini tahrip etmeden en kısa yoldan kanal sorunlarınızı şahinler kanal tarafından itina ile yapılan tesisata 10 yıl garanti kapsamına ve 1. sınıf malzemelerle işlerinizi  zamanında teslim ederek sizlere hizmet sunuyoruz .
yapılan işler arasında eski hatların yenilenmesi ,
mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanan boruların açılması zemini kırmadan (tahrip etmeden) Açıyoruz.


Ankara Mamak kız Meslek Lisesi*den bazı örnekler:Ankara Mamak ta kız meslek lisesinde yaptığımız bazı çalışmalarımızdan videoda görüldüğü gibi kaya zeminde açık kazı çalışmaları çalışmalarımız kaya zemin olup tamamen uzman işçilerimizle  yapılmıştır. 3 m derinlikte 110 m uzunlukta olan işimiz tn 8 körge boru ile kaya zemine döşenmiştir. şahinler kanal  işlerinde 1 numara olduğunu sizlere  kanıtlamak için 10 yıl tesisat garantisi vermektedir.
 Avrupa makinelerle açılmasını  sağlamaktayız.sizlerde bizlere ulaşabilmek için:
BİZE ULAŞABİLMEK İÇİN :GSM: +90 (535) 642 04 71 
youtube :kanal işleri .com
Mail: msahinkul[at]g mail.com 
Ankara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.