Bu Blogda Ara

sayfalar

23 Kasım 2013 Cumartesi

kanal arıza kanal açma tünel işleri dış cepe ve iç cepe montalama işleri wc işleri acil çözüm kanal açma Şahinler Kanal Tünel işleri Kanal Arıza Ankara

Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle ve işlerin

de tamamen uzman ekiplerle çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valfe uygun olan yerlerde uygulama yapılır.



Tel :  05356420471
  • SİZLER ŞAHİNLER KANAL I NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ:
  • 25  YILIK İŞ DENEYİMİ 
  • 1 . sınıf malzeme ve işçilik .
    1. Hizmette kaliteyi veriyoruz.
    2. 10 yıl garanti sunuyoruz.
    3. uzman ekip ile çalışıyoruz.
    4. Sağlıklı çalışmaya önem veriyoruz.
    5. güvenilir malzemelerle çalışıyoruz.
    6. mevcut zemine zarar vermeden çalışıyoruz.
    7. Zamanında ve yerinde teslimat sunuyoruz.
    8. teknolojiden yararlanıyoruz.

    1. Şahinler kanal  'ın teknolojik makinelerle sağladığı hizmetlerden biride kanalizasyon ve atık su boru tıkanıklıklarını açmaktır. Konutunuzun hiçbir yerini kırmadan tuvalet, banyo, mutfak giderlerini ortalığı kırıp dökmeden, kirletmeden profesyonel makinelerle açıyoruz.

                                                       

      şahinler kanal kanalizasyon borusu tıkandığında başvurabileceğiniz profesyonel hizmet anlayışı ile Ankara kanalizasyon sektöründe hizmet sunmaktadır. pim aş tıkanıklığı ,kanal arıza ,kanal açma gibi sektörlerde bulunmaktadır.tespit ettiğimiz problemleri deneyimli ustalarımız size borularınız hakkında bilgi veriyoruz.şahinler kanal kanal açma , kanal arıza ve yeni  kanal işleri.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.