Bu Blogda Ara

sayfalar

20 Ağustos 2022 Cumartesi

kanal arıza kanal açma açık kazı işleri çek valf işler ve lağoba tıkanıkları Kanalizasyon temizleme, la gar kanal tıkanıklıklarının giderilmesi, Labo ve klozet tıkanıklıklarının giderilmesi, Süzgeç ve atık su hatlarının temizlenmesi, tamir edilmesi, Alt yapı tesisatı, kanal yapımı, onarımı, kurulumu ve yenilenmesi, ve wc açma onarım çalışmaları şahinler kanal Ankara

Şahinler kanal size işinde 1 numara olduğunu kanıtlamak için yapılan yeni tesisatlara 10 yıl garanti vermektedir.

BİZE ULAŞABİLMEK İÇİNGSM: +90 (535) 642 04 71

Mail: msahinkul[at]gmail.com

youtube :kanal işleri.com
Şahinler kanal blog spot .com
Ankara


Alo Kanal Arıza kanal açma Amacı altyapı, kanalizasyon ve tesisat alanında siz Ankara 'lılara en iyi hizmeti sunmakta olan firmamız her türlü bina içi ve bina dışı kanalizasyon ve tesisat sorunlarınızı kırmadan sökmeden zemine zarar vermeden Avrupa makinelerle tıkalı (klozet banyo ,mutfak)giderleri ve mutfak giderlerinin yağlanma sonucu tıkanan hatların şahinler kanal tarafından uzman ekiplerle arızayı yerinde tespit edip çalıştırıyoruz.



  1. Şahinler kanal sizlere işinde bir numara olduğunu  ve güvenilir olduğunu kanıtlamak için yapılan tüm tesisatlarına 10 yıl garanti  vermektedir .yapılan işlerinde  uzman ekiplerle . Çalışmaktadır.birinci sınıf malzemelerle işlerini yapmaktadır.açık kazıya uygun olmayan yerlerde tünel sistemiyle işlerinizi yapmaktadır.yapılan işler arasında banyo tıkanıkları mutfak tıkanıkları eski hatların yenilenmesi binada oluşan kanal gazlarına kesin çözüm ve belediye hattından bina içi pis su taşkınlıklarına çek valf a uygun olan yerlerde uygulama yapılır.Şahinler Kanal Şahinler kanaldan sizlere bir yenilik daha ,yapılan tesisatın, verilen garanti süresini 10 yıla kadar çıkartan tek firmadır .



 Kanalizasyon Tıkanıklığı Açma Şahinler kanal ANKARA:
Tıkanıklığın birçok oluşma sebebi vardır. Tıkanıklık oluşmasının en önemli sebepleri pis sudaki atıklar,kıl,saç gibi pislikler nedenlerdir. Ayrıca kötü kokulara neden olan mazgaldaki yağlar size ve misafirlerinize rahatsızlık hissettirir. Beton kalıntıları  zaman içerisinde sertleşir ve ve sizi sıkıntılara sürükler. Tüm bu sorunları hiç bir kırma ve delme işlemine gerek kalmadan teknoloji harikası cihazlarımızla en kısa sürede hallediyoruz. Uygulama aşamalarında öncelikle kanal açma konusunda uzman personelimiz özel cihazlarımız ve kameralar yardımıyla kanaldaki arızayı kameralar yardımıyla tespit işlemini gerçekleştiriyor.
Tıkanıklık açma tespiti işleminden sonra tıkanıklığa sebep olan kanlıtıların bulunduğu yere doğru tanzikli su akıtılarak, tıkanmaya sebep olan bölge temizlenmiş olur. Kanallarınıza zarar vermenden yapılan bu işlem profesyonel firmaların sıkça başvurduğu bir yöntemdir.
Eğer sizde tıkalı olan kanallarınızı kullanmayacak hale geldiyseniz ve oluşturduğu pis koku ve bakteri yuvalarından kurtulmak istiyorsanız ekonomik fiyat ve üstün hizmet kalitesiyle size ve evinize değer verecek bir firmayla çalışmanız siz değerli müşterilerimize önerimizdir. Kanal sistemi, atıkların belli bir noktada  birleşmesini sağlayarak, imha edilmesini kolaylaştıran kanal sistemidir. Bu sayede koku ve atıklar ortadan kalkar. Kanalların pek çok çeşidi bulunmaktadır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.