Bu Blogda Ara

sayfalar

5 Ağustos 2022 Cuma

KANAL İŞLERİ ŞAHİNLER KANAL KANAL ARZA İLE TESİSATLARDAKİ TIKANMA SORUNLARINA ETKİLİ VE FARKLI ÇÖZÜM (10 yıl garanti) KIRMADAN! SÖKMEDEN! ANKARA

Tıkanıklık Açma Hizmetlerimiz
•Lavabo giderlerindeki tıkanıklığı kırmadan açma
•Mutfak evye lavabolarındaki tıkanmaları
•Klozet tıkanmasında makina ile kırmadan çözüm
•Küvet tıkanması kırmadan
•Tuvalet tıkanıklığında  hasarsız çözüm
Şahinler kanalizasyon tüm ilçe ve mahallerinde hizmet vermektedir.
Kanal Tıkanmaları:
Lavabo tıkanmaları  daha çok


 banyo lavabolarında rastlanır traş,kıl,sabun kitlesi, lavaboda tıkanan alçı yada dezt yapılan kapların yıkanması lavabo tıkanma sebebi olabilir.Standartlara uygun gereken eğim ve uygun çapta yapılan lavabo atık su gider boruları size lavabo tıkanması sorunları yaşatmaz lavabo sifonlarında süzgeç bulunduğundan büyük cisimler atık  hattına girmez fakat bahsettiğimiz yetersiz çap ve giderdeki eğimin az olması küçük parçaların birikmesine yol açar ve tıkanıklık sorunu oluşur.Lavabolarındaki tıkanıklığı uzman ekiplerle şahinler kanal tarafından garantili açıyoruz, açılmayan kanallardan ücret talep etmiyoruz. kırmadan açıyoruz.
Kanal Arıza:

Evlerde ve konutlarda da kullanılan pis sular ve tuvaletlerden gelen atıklar gider boruları aracılığı ile kanalizasyonlara dökülmektedir. Bu tür konular ile beraber ise özellik ile büyük konut sitelerinde ya da apartmanlarda ise bu tür borular aracılığı ile tonlarca pis su ve atıklar kanalizasyonlara gönderilmektedir. Bu tür konularda ise pis  ve atıkların geçtiği sert ve plastik olan ve pim aş adı verilen borular ise bu tür konularda oldukça başarılı ve uzun yıllar dayanarak hizmet verebilmektedirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.