Bu Blogda Ara

sayfalar

14 Ağustos 2022 Pazar

çek valf işleri çek valf ne işe yarar nasıl çalışır çek valf nasıl bağlanır kanalizasyon için çek valf 535 642 04 71 logara çek valf fare için çek valf şa...

Sitemizi görmek için aşağıdaki URLY tıklayınız :
Ankara Ve İstanbul
http://sahinlerkanal.blogspot.com.tr/

ÖNEMLİ BİLGİLERİ ŞAHİNLER KANAL  SİZ MÜŞTERİLERİMİZE PROBLEMLERİ  NASIL ORTADAN KALDIRILACAĞINI AÇIKLIYORUZ

çek valf nedir ? ne işe yarar ?
Şahinler kanal siz müşterilerimizi bilgilendirmek için çek valf in ne işe yaradığını kısaca Şahinler kanal olarak sizleri bilgilendiriyoruz .
1-) Belediye hattında lo gardan yağmurların fazla yağmasından dolayı ana hattın taşıyıcı büzlerin yetersiz  olması sebebiyle suyu kaldıramadığından binaların alt katlarında oturanlar mağdur olmaktadır.
2-) çek valf rüzgarın ters esmesiyle kanal gazının süzgeçlerden ve mutfak giderlerinden üfleyen gazı ve kötü kokuları kesmeye yarar .
3-) Genellikle siz müşterilerimizin sıkça  yaşanan sıkıntılarından biriside  lagam farelerinin borunun içinden geçerek binanın alt katında bulunan depolardan ve süzgeç giderlerinden sizleri rahatsız etmektedir.
4-) parsel la garına çek valf montajı yapılırsa bu gibi sorunlardan kurtulmuş olursunuz . Ayrıca Şahinler kanal 25 yıllık iş deneyimi ile
uzman kadrosu ile siz müşterilerimize hizmet vermektedir.

6-)Çek valf binalarda belediye hattından pis  suyun tıkanması halinde akışkanlık sağlamadığından binanızın önünde bulunan la garların tıkandığı zaman binanızın alt bodrum katı na kanal suyu taşkınlıkları meydana gelecektir.Bazende rüzgarın ters esmesiyle bina da bulunan la gardan kanal gazının yeterince hava almayan yerlerde bina içlerinde istenmeyen pis kokular meydana gelmektedir . Binada bulunan süzgeçlerden ve banyo - mutfak ta bulunan süzgeçlerden de pis kokular yayılmasına sebep olacaktır. Bu kokuları yaşamak istemiyorsanız şahinler kanal ı arayarak sorunlarınızın giderilmesinde ayrıca çek valf takılması halinde binanızda istenmeyen farelerinde kolayca binanıza giremeyeceğini sağlayacaktır.kanalizasyon gider borusu olarak da kullanılmaktadır. Uzun yıllar hizmet veren borular hem zaman içerinde hem de bazı kullanım hataları yüzünden de zarar görebilmekte ve deforme de olabiliyorlar.

Kokunun sürekli olması durumunda banyo,tuvalet,yada mutfak ana iniş borularının bitim noktası açık bırakılmalıdır yani en son kattan sonra pim aşın ucu çatıya çıkarılmalı ve ağzı açık bırakılmalıdır . Kapalı olması halinde pis koku dışarı çıkamayacağından en son dairenin lavabo ve süzgeçlerinden koku gelecektir. Keşif ve kontrol ve düzeltilmesi için bizden Şahinler kanaldan  hizmet alabilirsiniz. İkinci bir husus mutfak ve lavabo sifonlarının körüklü diye tabir ettiğimiz kokuyu önleyici haznesi bulunmayan sifonlardır .Montajı pratik ve kolay olduğundan kendiliğinden uzayan yapısı ile ayrı bi hortuma gerek kalmadan montajı yapılabildiğinden çok sık olarak kullanılır sağlık ve koku açısından bizim önerimiz körüklü değil ,taslı sifonların kullanılmasıdır.



ÇEK VALF  FAREDEN NASIL KORUR 535 642 04 71 KANALİZASYON ÇEK VALF KOKU ÖNLEYİCİ ÇEK VALF


Pissu çek valfı kanalizasyon sistemine montaj edilen tek yönlü çalışan önleyici bir mekanizmadır. Kanalizasyon sisteminden gelen su taşması hadisesinde kanalizasyon yönünden gelen atık sudan yapıyı korumak için kullanılır.


ÇEK VALF NEDİR ? NE İŞE YARAR ? :

Çek valf binalarda belediye hattından pis suyun tıkanması halinde akışkanlık sağlamadığından binanızın önünde bulunan la garların tıkandığı zaman binanı alt bodrum katı na kanal suyu taşkınlıkları meydana gelecektir.Bazende rüzgarın ters esmesiyle bina da bulunan la gardan kanal gazının yeterince hava almayan yerlerde bina içlerinde istenmeyen pis kokular meydana gelmektedir . Binada bulunan süzgeçlerden ve banyo - mutfak ta bulunan süzgeçlerden de pis kokular yayılmasına sebep olacaktır. Bu kokuları yaşamak istemiyorsanız şahinler kanal ı arayarak sorunlarınızın giderilmesinde ayrıca çek valf takılması halinde binanızda istenmeyen farelerinde kolayca binanıza giremeyeceğini sağlayacaktır.kanalizasyon gider borusu olarak da kullanılmaktadır. Uzun yıllar hizmet veren borular hem zaman içerinde hem de bazı kullanım hataları yüzünden de zarar görebilmekte ve deforme de olabiliyorlar. Bu tür konular ile beraber tıkanma konusu ise uzun yıllar kullanım sonucu da belirli bir noktada kendini gösterebilmektedir. Kanalizasyon gideri açma konusunda ise bu konuya kısa sürede de önlem alınması da gerekiyor. Çünkü bu tür borular tıkandığında kullanılan pis suların ve atıklarında tahliye olması imkânsız halede gelebilmektedir. Günümüzde ise kanalizasyon gider açma çalışmasında da özel cihazlar ile hizmet veren ve boru içlerine gönderilen cihazlar ile tıkalı olan bölgenin tespiti ile beraber tıkanıklığın giderilmesi de mümkün o
la bilmektedir .şahinler kanal Ankara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.